Α1 Αργολίδας: Τέλος από το Ναύπλιο 2017 ο Χάρης Σταυρόπουλος

0
711

Ο Χάρης Σταυρόπουλος είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχώρησε από ομάδα της Α1 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (προηγήθηκε ο Λάσκαρης από τον Πανναυπλιακό).

 

Χθες το βράδυ και ουσιαστικά μετά από ένα επεισόδιο που δημιουργήθηκε στην απογευματινή προπόνηση, χώρισαν οι δρόμοι του Ναύπλιο 2017 και του Χάρη Σταυρόπουλου, μια συνεργασία που είχε ξεκινήσει πέρυσι το καλοκαίρι, με την σύσταση της ομάδας.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει και δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει, που να αφορά την συγκεκριμένη εξέλιξη. Πάντως, σε όλους ήταν γνωστό το κλίμα που επικρατούσε εδώ και καιρό στο εσωτερικό της ομάδας. Η ήττα την πρώτη αγωνιστική (όπου ο Σταυρόπουλος έλειπε επειδή παρακολουθούσε σχολή προπονητών στη Λάρισα) όσο και η ισοπαλία με το Λυγουριό, έσπρωξαν λίγο πιο νωρίς τις εξελίξεις.

Ο Χ.Σταυρόπουλος είναι «δύσκολος» χαρακτήρας- και ως ποδοσφαιριστής- και ως προπονητής και ήταν ένα στοίχημα η συνύπαρξη-συνεργασία με μια σειρά έμπειρων ποδοσφαιριστών , οι οποίοι μάλιστα έχουν συνηθίσει να έχουν λόγο στις προηγούμενες ομάδες τους. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο οταν ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει ποιός είναι διοίκηση. Ένα συμμετοχικό σχήμα με συγγενείς-φίλους- φίλους των φίλων κλπ, δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στη χώρα μας.

Και το ζήτημα δεν είναι πως θα λένε τον κάθε προπονητή, αν είναι καλός ή λιγότερο καλός. Αν δεν ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και οι στόχοι στην ομάδα, δεν μπορεί να προχωρήσει με επιτυχία. Και είναι κρίμα γιατί ξεκίνησε μια προσπάθεια που είχε (έχει;) τις προϋποθέσεις να προχωρήσει σε κάτι καλό και για την πόλη και για το νομό.

Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα πηγαίνει στην Πόρο, όπου αντιμετωπίζει την επίσης νεοφώτιστη ομάδα του νησιού, με την ευθύνη να έχουν λογικά ο βοηθός προπονητή Βασίλης Γεωργακόπουλος και ο γενικός αρχηγός Δημ.Κώτσανης.

Πάντως, πολύ σύντομα θα προσληφθεί νέος προπονητής, ίσως και να βρεθεί στον Πόρο να παρακολουθήσει το παιγνίδι.