Ο Περράκης στο Άργος, ο Κουτσαναστάσης στο Κρανίδι

0
329

 

Ο Περράκης απο την Αθήνα ορίσθηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής στο Άργος, ανάμεσα σε Παναργειακό και Ασπρόπυργο. Επίσης, στο Αργολικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ερμιονίδα και Λέρνα, ορίσθηκε ο Κουτσαναστάσης απο την Μεσσηνία.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 3ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής:

Παναργειακός-Ασπρόπυργος 4μμ: Κ.Περράκης (Αθήνας), Ις.Αρμακόλας (Κυκλάδων), Χρ.Νικολάου (Αθήνας). Παρατηρητής διαιτησίας Χρ.Μάνθος (Ηλείας)

Ερμιονίδα-Λέρνα 4μμ: Γιαν.Κουτσαναστάσης, Μάριος Καρβούνης (Μεσσηνίας), Δ.Κυρίος (Αρκαδίας). Παρατηρητής διαιτησίας Ν.Σπυράκης (Λακωνίας).

Πάμισος-Μανδραϊκός 4μμ: Κακριδής, Μπουρτζχοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)

Αστέρας Βλαχιώτη- Παναρκαδικός 4μμ: Ανδριανός, Οικονόμου, Κακαφώνης (Αχαϊας)

Υπατο-Πελλάνα (γηπ.Σχηματαρίου, 4μμ): Στάμος, Καραγιαννίδης, Μητράκος (Αθήνας)

Αμβρυσσέας Διστόμου-Καταστάρι (γηπ.Ορχομενού, 1μμ): Ντάουλας (Δ.Αττικής), Κουρέντας (Τρικάλων), Κορώνας (Πειραιά)

Εικοσιμία-Καλαμάτα, 2μμ: Καδδάς, Τσιρογιάννης, Ζούλης (Αχαϊας).

 

“Ευχαριστώ και συγχαρητήρια” από τον Α.Ο. Υπάτου

“Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους ανθρώπους του Παναργειακου για την άψογη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία που είχαμε στα πλαίσια της χθεσινής αναμέτρησης των δυο ομάδων στο ΔΑΚ Άργους και επιφυλάσσεται για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του Β´ γύρου.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον διαιτητή του αγώνα κ. Νταούλα και τους βοηθούς του Οικονομου και Χαντζίκο του συνδέσμου Δυτικης Αττικης για την άψογη διαιτησία τους. Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το άθλημα και βοηθούν στην πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ”