Η Ένωση Ερμιονίδας είχε την ατυχία να βρει σήμερα σε πολύ μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ιωσήπου, ο οποίος έσωσε τον Μανδραϊκό από συντριβή, αφού σε πέντε κλασσικές ευκαιρίες ήταν εκεί.
Ο Μανδραϊκός ξεκίνησε καλά και έχασε στο 11΄ ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Τζιέρη όμως να προλαβαίνει την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή σε σουτ του Κατσικιά.
Σιγά-σιγά η ομάδα της Ερμιονίδας ισορρόπησε, πήρε τα ηνία και στο 40′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε κεφαλιά του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο η υπεροχή της Ερμιονίδας ήταν καθολική.
Στο 49΄απο φάουλ του Καλογιάννη η μπάλα κατευθυνόταν στο παραθυράκι του Ιωσήπου πού απογειώθηκε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 55′ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας σούταρε για να διώξει πάλι στο ¨γάμα¨ της εστίας του ο Ιωσήπου.
Στο 68’ σουτ του Καλογιάννη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα , αλλά και πάλι ο Ιωσήπου σε κόρνερ.
Στο 79’ σουτ του Καλογιάννη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 80΄ κεφαλιά του Μπιμπισίδη, από κόρνερ του Σαμαρά, έδιωξε σε κόρνερ ο Ιωσήπου.
Στο 88΄ σέντρα του Αρβανιτάκη από δεξιά, ο Μακρίδης έπιασε κεφαλιά ψαράκι και ο Ιωσήπου με υπερένταση έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
Οι συνθέσεις
Μανδραϊκός (Σπάθας) : Ιωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Οτούμπερετ, Στρατάκης, Μπούσης, Κατσικιάς (80΄Shttyla), Κωνσταντινίδης, Μελετίδης (90΄Κούστας), Πασαλίδης (75΄Πουλάκης), Hallvaxhiu ( 69΄Ντούμας).
Ερμιονίδα (Αθ.Στάικος): Αλευράς- Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης-Κορνελάτος, Πούτση, Παλαιοπάνος (58΄Γεωργακόπουλος)-Τριμπόνιας (82΄Αρβανιτάκης), Μακρίδης, Καλογιάννης.