Α1 Αργολίδας: Σαρωτικός ο Αστέρας Δρεπανικός 5-1 τον ΑΟ Πόρου

0
573

Καμία αντίδραση δεν προέβαλε ο Πόρος στον Αστέρα Δρεπανιακό, ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε με 5-0 ήδη από το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα από το 32’.

 

Σημαντικές οι ελλείψεις από πλευράς Πόρου, αλλά αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό στους ανθρώπους της νησιωτικής ομάδας- τουλάχιστον για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ο Αστέρας που στην πρεμιέρα είχε χάσει στο Λυγουριό, εμφάνισε τον Κεραμιδά κάτω από τα δοκάρια μετά από πολλά χρόνια και άνοιξε νωρίς το σκορ, μόλις στο 14’ με τον Δήμα.

Στο 20’ ο Βλάχος έκανε το 2-0 και ουσιαστικά το παιγνίδι κρίθηκε αφού ήταν εμφανείς οι αδυναμίες των φιλοξενούμενων και σε κάθε επίθεση ο Αστέρας θα μπορούσε να σκοράρει.

Στο 26’ ο Δήμας πέτυχε το 3-0, στο 28’ ο Μερτζάνης το 4-0 και το 5-0 στο 32’ ο Βερβενιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 50’ σε μπαλιά του Γκιαούρη από αριστερά, βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Βλάχος, αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Από κει και μετά ο ρυθμός έπεσε τελείως, ο Αστέρας προχώρησε και στις 4 αλλαγές του μαζί και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ότι στο 76’ ο Μπρούσος μείωσε σε 5-1.

 

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ (Τ.Κίκιλης): Κεραμιδάς- Μαούρης, Γκιαούρης, Γεώργας (58’ Σοροβίγκας), Μπούζντρα- Τσουρδίνης (58’ Αραμπός), Μανδύλης, Βερβενιώτης, Βλάχος, Δήμας (58’ Τράγκας), Μερτζάνης (58’ Ρεβίθης).

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Κρητικός-Δημόπουλος): Αϊβαλιώτης, Μαρώτος, Κουβάτσος, Κοτσαράς, Γκιώνης, Λογοθέτης, Σταύρου, Ταλαμπέκος, Καραμάνης, Μούχο, Μπρούσος.