Α1 Αργολίδας: Με ανατροπή σε 3′ η Κορωνίδα Κοιλάδας πέρασε από τις Σπέτσες

0
560

Το δυο στα δυο έκανε η Κορωνίδα Κοιλάδας, μετά την σημερινή της νίκη με 2-1 επί των Σπετσών, σε ένα παιγνίδι όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 36’, όταν μετά από συνεχόμενη πίεση και δυο συνεχόμενα κόρνερ, από γύρισμα του Τσάνα από το δεύτερο δοκάρι, ο επερχόμενος Παπαδέας έστειλε τη μπάλα στα διχτυα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις. Η Κορωνίδα είχε την κατοχή μπάλας και οι Σπέτσες προσπαθούσαν να βγουν στις αντεπιθέσεις. Για τους γηπεδούχους στο 40’ ο Σκαβάτσος έκανε ένα γύρισμα δεν πρόλαβε ο Τσάνας και ενα σουτ του Τσάνα πρόλαβε να κοντράρει ο Ντάνιελ. Για την Κορωνίδα είχε ενα σουτ ο Μέγας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν ενα σουτ του Παπασταύρου απο πλάγια αουτ και ένα σουτ από τον Τσίτση που απέκρουσε ο Κορωνάκης σε κόρνερ.

Στο 68’ σε σέντρα από δεξιά, ο Ντάνιελ έπιασε την κεφαλιά, ο Κορωνάκης απέκρουσε η μπάλα πέρασε παράλληλα και ο Γιαννακόπουλος την έσπρωξε μέσα. Έτσι έγινε το 1-1.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και στο 71’ έγινε το 1-2. Ο Μέγας από το ημικύκλιο της σέντρας έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκαριών και στα δίχτυα!

Από το σημείο αυτό και μετά οι Σπέτσες προσπάθησαν να πιέσουν. Στο 90’ ο Σκαβάτσος σέντραρε, ο Τσάνας έπιασε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα λίγο άουτ.

Πιο πριν μια προσπάθεια του Βασιλείου σταμάτησε ο Μουράτης και ενα σουτ του Βιγκλιάρη άουτ.

Οι συνθέσεις

ΣΠΕΤΣΕΣ (Θ.Μπαλαγιάννης): Κορωνάκης, Βαλιώτης, Παπαδέας (73’ Τριπολιτσιώτης), Βιγκλιάρης, Παπανδρέου- Καραζούπης (75’ Μπαλτάς), Βώκος, Σ.Βασιλείου, Τσάνας, Μέξης, Σκαβάτσος.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Μουράτης- Λάμπρου (56’ Κ.Μπάζος), Οψιμούλης, Ντάνιελ, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Τσίτση- Παπασταύρου, Αλεξανδρής, Στ.Μπάχος- Σχοινάς (65’ λ.τρ. Τσούνη).