Α1 Αργολίδας: Προηγήθηκε ο Αριστέας το γύρισε σε 3-1 ο Πανασιναϊκός

0
594

Βίοι αντίθετοι για Αριστέα και Πανασιναϊκό, με τον δεύτερο να επικρατεί με 3-1 σήμερα και να προσθέτει στο τρίποντο της πρεμιέρας τρεις ακόμη βαθμούς.

 

Από την άλλη, η πολύ νεανική ομάδα του Αριστέα, με δυο-τρεις μόνο πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, προσφανώς θα χρειασθεί χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Παρόλα αυτά, ο γηπεδούχος Αριστέας ξεκίνησε εξαιρετικά, αφού στο 5’ με κεφαλιά ο Φουρνάρος αξιοποίησε σέντρα του Κουτσούκου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσακάλη.

Οι ίδιοι πρωταγωνιστές μερικά λεπτά αργότερα, στο 15’ αυτή τη φορά όμως ο Τσακάλης απέκρουσε το όχι καλό πλασέ του Φουρνάρου.

Η συνέχεια ανήκε στον Πανασιναϊκό, που στο 26’ με σουτ σχεδόν απο 25 μέτρα του Τεμέλκοφ, πέτυχε το 1-1.

Στο 38’ προσπάθεια του Κωστόπουλου απο αριστερά, πέρασε εναν αμυντικό και τον Ορφανό και με πλασέ πέτυχε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αριστέας προσπάθησε με τους Φουρνάρο και Μποζιονέλο να ισοφαρίσει αλλά αντί αυτού, στο 85’ μετά απο μια μεγάλη διαγώνια μπαλιά του Τοπάλι προς στον Μπέλμπα, αυτός απο θέση έξω δεξιά μόνος, πέρασε και τον Ορφανό και πέτυχε το 1-3. Το οποίο κι αποδείχθηκε τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Oρφανός- Τσαγκάρης (75’ Πίκος), Καρατζούλης, Σουλελές, Γρίβας (80’ Φασούλης)- Δεδεμπίλης (46’ Ζουγλής), Παναγιωτόπουλος (60’ Σκαρπέντζος)- Κουτσούκος, Μποζιονέλος, Μπουμπάρης- Φουρνάρος.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Χρ.Βουρνάζος): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Α.Ταμπάκης, Καββεζός, Καλλιάνος (46’ Κ.Τσίρος)- Τεμέλκοφ, Ν.Τσίρος (69′ Μέξη), Μπέλμπα- Τοπάλι, Νικολάου (71’ Γιάνσεν), Κωστόπουλος (85’ Παπασαραντόπουλος).