Τον ΑΟ Υπάτου υποδέχεται ο Παναργειακός την Κυριακή

0
490

 

Πρώτο εντός έδρας επίσημο παιγνίδι για φέτος δίνει την Κυριακή ο Παναργειακός, υποδεχόμενος τον ΑΟ Υπάτου.

 

Η συγκεκριμένη ομάδα (πρωταθλήτρια Βοιωτίας) θεωρείται απο τις πιο εύρρωστες οικονομικά, στόχο έχει να πλασσαριστεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα εκτός απο τα καλά αποτελέσματα στα φιλικά , ξεκίνησε και με νίκη στο πρωτάθλημα (πέρασε με 2-0 απ την Κεφαλονιά, επι της ΑΟ Εικοσιμίας).

Ο Παναργειακός έχει κτισθεί με στόχο τον πρωταθλητισμό, ξεκίνησε με νίκη στο Δίστομο και φυσικά δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα απο την νίκη. Καλεί μάλιστα τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, όπως έκαναν και στο Δίστομο.

Να σημειωθεί εδώ οτι η Λέσχη Φίλων του Παναργειακού θέλησε μέσα από ανακοίνωση να ευχαριστήσει το Δ.Σ. της ομάδας, καθώς και κάποιους εξωδιοικητικούς φίλους της, που βοήθησαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδρομής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που έπληξαν τις τελευταίες μέρες την χώρα μας και η συνεχής βροχή,δεν μας εμπόδισαν ώστε να παρευρεθούμε στο παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ και ειδικά όσων συνέβαλλαν οικονομικά (με προσωπικά τους έξοδα),για την πραγματοποίηση της εκδρομής μας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.
Υποσχόμαστε δε ,πως θα είμαστε κοντά τους σε αυτό το όμορφο ταξίδι που μόλις ξεκίνησε!! “