Με σπουδαία νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-0 στο Δίστομο

0
1374

Ιδανική πρεμιέρα έκανε σήμερα στην Γ’ Εθνική ο Παναργειακός, αφού πέρασε με 1-0 επί του Αμβρυσσέα Διστόμου, σε ένα παιγνίδι που έγινε στο γήπεδο Άσπρων Σπιτιών.

 

Οι άσχημες καιρικές είχαν μετατρέψει σε βούρκο το γήπεδο και ο Παναργειακός έκανε μεγάλη προσπάθεια να πάρει τους βαθμούς, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που έχει τρεις παίκτες προερχόμενους από τον Λεβαδειακό και που σίγουρα, αν επιστρέψει στο γήπεδό της δεν πρόκειται ομάδα να περάσει από κει εύκολα.
Η ομάδα του Διστόμου είχε την πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της στο 10′ με σουτ στο δοκάρι του Φαρμάκη.
Απο κει και μετά ο Παναργειακός ανέλαβε πρωτοβουλία και προσπάθησε να πιέσει ψηλά. είχε δυο-τρεις ευκαιρίες, αλλά ήταν τροχοπέδη ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Και στο δεύτερο ημιχρονο συνέχιζε να πιέζει ψηλά ο Παναργειακός, που πήρε τη νίκη στο 76′. Στο χρονικό αυτό σημείο, ο Παναγιώτου έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά και ο Μπουντόπουλος εβρισκόμενος ανάμεσα στη μικρή και την μεγάλη περιοχή, με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Προηγουμένως, ο Παναργειακός είχε δοκάρι με τον Συρεγγέλα (στο 65), με την μπάλα να βρισκει στη γραμμή στη συνέχεια και να απομακρύνεται.
Επίσης, στο 70′ ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Κυριακόπουλος, Καλύβας, Μπριλλάκης- Παναγιώτου (90’Παιδάκης), Τσιμικλής, Παπασπύρος (88’Μουσταφά), Καδάς, Μπούτας- Συρεγγέλας (Κρολ), Μπουντόπουλος (80′ λόγω τρ. Καρούτης).