Γ’ Εθνική: Με τρεις απουσίες την Κυριακή θα εμφανισθεί η Ένωση Ερμιονίδας

0
568

Με τρεις απόντες θα υποδεχθεί τον Παναρκαδικό την Κυριακή το μεσημέρι η Ένωση Ερμιονίδας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Οι απουσίες αυτές είναι σε όλες τις γραμμές και βάζουν δύσκολα στον Θανάση Στάικο, καθώς:

Ο ένας είναι ο δεξιός μπακ Κασαπίδης, ο οποίος ένιωσε τράβηγμα κατα τη διάρκεια των προπονήσεων και θα μείνει εκτός. Εναλλακτική λύση δεν υπάρχει, οπότε ο προπονητής θα χρησιμοποιήσει στην θέση αυτή, λογικά, κάποιον απο τους μέσους του.

Ο δεύτερος είναι ο Παλαιοπάνος, ο οποίος προπονείται μεν, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αλλά δεν είναι έτοιμος για αγώνα. Πέρυσι αποτελούσε βασική επιλογή, αλλά επειδή λείπει σχεδόν ενα μήνα, ο Στάικος έχει χρησιμοποιήσει στην θέση του άλλους ποδοσφαιριστές και άρα κάποιος απο αυτούς θα καλύψει την θέση του δεξιού ενδιάμεσου.

Ο τρίτος είναι ο Σκαρτσίλας, ο οποίος είναι άρρωστος. Ο συγκεκριμένος είναι η πιο “ακριβή” επιλογή του καλοκαιριού, αποκτήθηκε για να δώσει λύση στο σκοράρισμα, όμως δεν θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα.

Κατά τα άλλα, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχουν περισσότερες επιλογές απο πέρυσι και άρα ο στόχος είναι να πλασσαριστεί και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο πλαίσιο αυτό και η νίκη στην πρεμιέρα, επι μιας ομάδας σαν τον Παναρκαδικό που δύσκολα συγκρότησε ομάδα, είναι αυτονόητη. Η έκταση της ήττας απο τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδος ήταν μια …ψυχρολουσία, αλλά απο την άλλη μπορεί και να ήταν καλό που σνέβη εκεί και όχι σε αγώνα πρωταθλήματος!

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις απο χθές γίνονται και πάλι υπο την επίβλεψη και καθοδήγηση του Θανάση Στάικου, ο οποίος για μια εβδομάδα περίπου παρακολούθησε τα μαθήματα σχολής προπονητών που έγινε στην Λάρισα.