Γ’ Εθνική: Τρέχουν στον Αστέρα Αμαλιάδας να συγκροτήσουν ομάδα!

0
536

Την απόφαση να εξανληθούν όλα τα περιθώρια για να προχωρήσει η ομάδα σε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που αρχίζει την Κυριακή 30/9, πήραν οι παρευρισκόμενοι στη Γενική Συνέλευση του Αστέρα Αμαλιάδας την Κυριακή 23/9.

 

Ο Ιάκωβος Κονδύλης ανέφερε πως διαθέτει ένα χρηματικό ποσό για άμεσες ανάγκες (προκαταβολές σε οριστικοποιήσεις μεταγραφών παικτών, έκδοση των δεκτίων τους, κ.τ.λ.), ενώ δυο – τρεις ντόπιοι παράγοντες, είπαν πως θα συνδράμουν κι αυτοί.

Μετά το τέλος της Συνέλευσης, οι Κονδύλης, Παπαδάτος και ο τεχνικός Κώστας Κλάδης, συναντήθηκαν με προτεραιότητα να υπογράψουν δελτίο κάποιοι παίκτες (όπως οι ξένοι που βρίσκονται από τις προηγούμενες μέρες στην Αμαλιάδα) για να ακολουθήσει κι η κατάθεση των δελτίων. Επίσης να γίνουν και μετεγγραφές από ελεύθερους παίκτες, κάποιοιους απο τους οποίους πρότεινε ο Κλάδης.

Στόχος είναι έστω και την ύστατη στιγμή και χωρίς προετοιμασία, ο Αστέρας να καταρτίσει μια αξιοπρεπή ενδεκάδα και να πάει την Κυριακή στην πρεμιέρα στο Τραγανό με τη Νίκη.