Α1 Αργολίδας: Αποτελεσματικός ο Πανασιναϊκός 1-0 τον Αργοναύτη

0
765

 

Η πιο έμπειρη ομάδα του Πανασιναϊκού, αλλά εξόχως αποτελεσματική, νίκησε την ομάδα του Αργοναύτη που προσπάθησε μεν αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα.

 

Η ομάδα της Ασίνης έπαιξε περισσότερο παθητικά και με δυο ουσιαστικά επιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε και κράτησε αυτό το γκολ ως το τέλος.

Στο 30’ απο ελεύθερο του Τσακάλη, ο Κωστόπουλος ανάμεσα απο τα αντίπαλα στόπερ πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, απο μπαλιά του Νικολάου, πάλι ο Κωστόπουλος βγήκε, αλλά αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω.

Ο Αργοναύτης που έδειξε να αναγεννάται απο τις στάχτες του, στο 0-0 είχε τον Χαϊμάνη να βγαίνει απέναντι στον Τσακάλη αλλά προσπάθησε να σκοράρει ο ίδιος χωρίς αποτέλεσμα ενω θα μπορούσε να πασάρει δίπλα στον Λυκομήτρο.

Δοκάρι είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Δριμούρας, κεφαλιά του Γατσάκου έδιωξε ο Τσακάλης, μια κεφαλιά του Λυκομήτρου χωρίς αποτέλεσμα και αρκετά σουτ απο Κουριώτη, Λυκομήτρο, Δριμούρα, Χαϊμάνη για τους φιλοξενούμενους.

Πάντως, οι του Αργοναύτη εκφράζουν πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα της διαιτητής τριάδας.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Χρ.Βουρνάζος): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης, Καββεζός, Α.Ταμπάκης (69’ Ρέζντα), Κ.Τσίρος- Τεμέλκοφ, Τοπάλι, Μέξη (65’ Παπασαραντόπουλος), Ν.Τσίρος (92’ Καλλιάνος), Νικολάου (84’ Γιάνσεν), Κωστόπουλος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Π.Κάπλατζης): Κλεισιάρης- Κόλλιας (89’ Σταύρου), Γατσάκος, Κωνσταντέλος (78’ Σούλι), Ευσταθίου- Παπασταύρου, Κασκαφέτος, Κουριώτης- Χαϊμάνης, Λυκομήτρος, Τσαμακίτζε (46’ Δριμούρας).