Εντυπωσιακό κλείσιμο μετεγγραφών για Ναύπλιο 2017 με Μ.Αγγελόπουλο

0
609

Εντυπωσιακό κλείσιμο μετεγγραφών για το Ναύπλιο 2017, μια μόλις ημέρα πριν την πρεμιέρα της Α1. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Μάριο Αγγελόπουλο (γεν.1983).

 

Η ανακοίνωση:

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Τελικά πως να τελειώσουν οι μεταγραφές για την ομάδα μας, όταν έχουμε να ανακοινώσουμε (μάλιστα με τεράστια χαρά) τον Μάριο Αγγελόπουλο!
Ήρθαμε σε συμφωνία, διεκδικώντας τον μέχρι τελευταία στιγμή, με τον πολύπειρο ακραίο επιθετικό Μάριο Αγγελόπουλο που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για ευρέως γνωστό παίχτη στα τοπικά πρωταθλήματα.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που παρ’ όλο το σοβαρό του τραυματισμού στο χέρι, που τον ανάγκασε να μείνει εκτός για καιρό, αποφάσισε να επιστρέψει με την ομάδα του Ναύπλιο 2017 και μας εμπιστεύτηκε για τη συνέχεια της καριέρας του.
Καλωσόρισες στην οικογένεια του Ναύπλιο 2017!


Στην φωτογραφία αριστέρα εμφανίζεται ο ταμίας μας Πάνος Γκόφας και δεξιά ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κώτσανης.”

Να σημειώσουμε εδω οτι τρείς ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί ο Οντβογκ. Η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε και τυπικά, πως ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του νέου μας παίχτη, Boris Odwong από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Βύρωνα.Ο Boris, που είναι Ιταλονιγηριανός ολοκληρώνει το ρόστερ της ομάδας μας και επίσημα για φέτος.

Καλή επιτυχία Boris!