Προκρίθηκε και ο Πανασιναϊκός στην επόμενη φάση του κυπέλου Αργολίδας

0
724

Ο Πανασιναϊκός είναι η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας, μετά την νίκη του σήμερα επι του Αριστέα με 2-1.

 

Αρκετά καλό παιγνίδι στο γήπεδο Δρεπάνου, όπου τελικά η πιο έμπειρη ομάδα της Ασίνης νίκησε και προκρίθηκε αξιοποιώντας στις φάσεις των γκολ την απειρία και τα λάθη των αντιπάλων.

Στο 15’ έγινε το 1-0, όταν ο Ν.Τσίρος πίεσε τον αντίπαλο στόπερ, αυτός έκανε κακό γύρισμα στον Φατούρο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Αριστέας είχε στη συνέχεια δυο εξαιρετικές ευκαιρίες: τη μια με τον Μαμμωνά που απο το σημείο του πέναλτι βρέθηκε μόνος απο σέντρα αλλά δεν πλάσαρε σωστά τον Τσακάλη και την δεύτερη στο 27’ όταν απο σέντρα ο Τσακάλης απέκρουσε την πρώτη κεφαλιά του Μαμμωνά και στη συνέχεια νεα κεφαλιά του Βερβενιώτη απο κοντά δεν βρήκε στόχο.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον Πανασιναϊκό στο 45’ όταν απο κάθετη του Μπέλμπα ο Μέξη βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας, αλλά πλάσαρε ελάχιστα έξω.

Στο 55’ ο Μαμμωνάς κέρδισε πέναλτι απο τον Καλλιάνο, το κτύπησε ο Βερβενιώτης και ισοφάρισε.

Στο 75’ απο μπαλιά του Α.Ταμπάκη στην πλάτη της άμυνας του Αριστέα, ο Τοπάλι πέτυχε το 2-1.

Ο Πανασιναϊκός είχε καλές ευκαιρίες με Κωστόπουλο, Μπέλμπα και Τοπάλι.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Χρ.Βουρνάζος): Τσακάλης- Κ.Τσίρος, Α.Ταμπάκης, Γ.Ταμπάκης, Καλλιάνος (70’ Ρέζντα)- Καββεζός, Τεμέλκοφ (80’ Παπασαραντόπουλος), Μπέλμπα- Τοπάλι, Μέξη (75’ Κωστόπουλος), Ν.Τσίρος (90’ Δεληγιάννης).

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Φατούρος- Τσαγκάρης, Καρατζούλης, Μαυρόγιαννης, Γρίβας (80’ Γ.Πίκος)- Δεδεμπίλης, Μπουμπάρης (65’ Ζουγλής), Μποζιονέλος (65’ Παναγιωτόπουλος)- Μαμμωνάς (70’ Κουτσούκος), Φουρνάρος, Βερβενιώτης.