Χάντμπολ: Χερουβείμ και Αρσενασβίλι ανακοίνωσε ο Διομήδης

0
502

Με διπλό μεταγραφικό χτύπημα συμπληρώθηκε το ρόστερ των Λύκων. Δύο εγνωσμένης αξίας παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα στα αγωνιστικά πλάνα του Χρήστου Δημήτρουλα και θα βοηθήσουν τα μέγιστα, με τις ικανότητές τους και την εμπειρία τους στην επίτευξη των φετινών στόχων.

 

Πρόκειται για τους Σπύρο Χερουβείμ και Ερεκλέ Αρσενασβίλι, δύο παίκτες που γνωρίζουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αρσενασβίλι αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, ενώ ο Χερουβείμ ήταν στο εξωτερικό στην Ες του Λουξεμβούργου.

Ο Σπ.Χερουβείμ δήλωσε σχετικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Διομήδη. Είμαστε ήδη μια πολύ καλή παρέα, με όμορφο κλίμα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή επιτυχημένη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του Διομήδη για το θερμό καλωσόρισμα και να τους πω ότι τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο!»