Έμεινε στο 0-0 στον Ιωνικό ο Παναργειακός

0
735

Για άλλη μια φορά πολύ καλός ο Παναργειακός, με αντίπαλο ομάδα του Πειραιά, όμως όπως και με το Κερατσίνι έμεινε στην ισοπαλία. Αυτή τη φορά χωρίς τέρματα.

 

Απο την μια μεριά ο Παναργειακός έδειξε σταθερότητα ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να του δημιουργήσουν φάσεις. Απο την άλλη, ήταν δημιουργικός μπροστά, έβγαλε φάσεις, αλλά όμως δεν σκόραρε.

Οι περισσότερες φάσεις έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μπουντόπουλο να χάνει δυο κλασικές ευκαιρίες, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επίσης ο Παιδάκης μετά απο σύγχιση δεν πρόλαβε να πλασάρει, ενω δυο σουτ του Παναγιώτου απο πλάγια πέρασαν ελάχιστα έξω.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά και εξαιτίας των αλλαγών (έγιναν απο το 50′ και μετά).

Η σημαντική ευκαιρία στο 88’ όταν απο προσπάθεια του Παπασπύρου, ο Κρολ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ιωνικού.

Στα άσχημα η αποχώρηση των Καλύβα και Παιδάκη με τραυματισμούς. Ο πρώτος με πρόβλημα στον ώμο, ο δεύτερος με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ολα αυτά, ως αποτέλεσμα του πολύ σκληρού παιγνιδιού των γηπεδούχων.

Ο Γ.Αντωνόπουλος ξεκίνησε με τους: Φαρμάκη- Καλύβα (Ροκάι), Κυριακόπουλο, Μπριλάκη- Παναγιώτου, Μαρίνη (Παπασπύρος), Καρούτη, Καδά, Μπούτα (Μπακατσέλο)- Μπουντόπουλο (Κρολ), Παιδάκη (Συρεγγέλας).