Αποδέσμευσε τον Αλεξανδρόπουλο με … αιχμές ο Ατρόμητος Παναριτίου

0
865

Με ανακοίνωσή του, σήμερα, ο Ατρόμητος Παναριτίου ενημερώνει δια της …πλαγίας, ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα τύχει ειδικής μεταχείρισης έναντι των υπολοίπων, εννοώντας την περίπτωση του 17χρονου Αντώνη Αλεξανδρόπουλου.

 

Ο συγκεκριμένος νεαρός δεξιός μπάκ, προερχόμενος απο τις ακαδημίες του Αριστέα Άργους, ανακοινώθηκε στις 27 Ιουλίου από τον Ατρόμητο. Όμως το γεγονός οτι δεν ξεκίνησε βασικός στον αγώνα κυπέλλου της προηγούμενης Κυριακής, οδήγησαν τον ίδιο ή τον κηδεμόνα του (!) να εκφράσουν σχετική δυσαρέσκεια. Αποτέλεσμα η αποδέσμευσή του.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, προφανώς, προς πολλούς αποδέκτες, όπου όπως δεν αναφέρει καν το όνομά του:

Ο Ατρόμητος Παναριτίου ενημερώνει όλους τους φίλους του, για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα δηλώνοντας τα εξής: 

«Κανείς ποδοσφαιριστής, πόσο μάλλον νεαρής ηλικίας και μηδαμινής προσφοράς στο Σύλλογο, δεν βρίσκεται υπεράνω των υπολοίπων μελών της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας.

Παράλογες απαιτήσεις και τυχόν ανάρμοστες συμπεριφορές θα αντιμετωπίζονται αυτόματα με αποδέσμευση και αποβολή από το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Η Ιστορία διδάσκει, ότι ο σεβασμός προς τους συναθλητές, είναι απαραίτητη προυπόθεση για την προσωπική ανέλιξη. 

 Όσο για την παρέμβαση των γονέων, στην εξέλιξη των παιδιών- αθλητών και στην εν γένει συμπεριφορά τους, μπορούν να αποφανθούν δεκάδες ψυχολόγοι ως προς τις καταστροφικές συνέπειές τους…» 

Να σημειώσουμε οτι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ήδη συμφώνησε και μεταπήδησε στον Αριστείωνα Λυγουριού και θα είναι στην διάθεση του νέου προπονητή του, για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αργοναύτη Νέας Κίου, για το Κύπελλο Αργολίδας.