Παναργειακός: Λύση συνεργασίας με τον Π.Μπιτζή

0
698

Tην αποχώρηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε πριν λίγο ο Παναργειακός. Πρόκειται για τον επιθετικό Παναγ.Μπιτζή, ο οποίος ήταν στον Ερμή Κιβερίου τα δυο προηγούμενα χρόνια.

 

Η σχετική ανακοίνωση: Ο Παναργειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπιτζή, για προσωπικούς επαγγελματικούς λόγους του παίκτη.

Η οικογένεια του Παναργειακού εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα του.

 

Πάντως, η εξέλιξη αυτή με τις αποχωρήσεις ήταν απο την αρχή λίγο-πολύ αναμενόμενο οτι θα συμβεί, σε μια ομάδα όπου συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, ο ανταγωνισμός είναι έντονος και φάνηκε απο νωρίς πως δεν μπορούν ολοι να διεκδικήσουν θέση στην 11αδα ή δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή ως αλλαγή.

Να σημειώσουμε εδώ, πως ζήτημα υπάρχει και με τον Αντι Μπραϊμλάρι, ο οποίος δεν εμφανίζεται στις προπονήσεις, αν και αποκτήθηκε τελευταία απο την Ένωση Λέρνας, για να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Να θυμήσουμε πως έχουν αποχωρήσει απο την αρχή της προετοιμασίας οι Καλαλάς, Μούγιος, Τζάς, Καϊάφας, Μούγιος.

Κλήρωση

Αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδί, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Την ομάδα του Παναργειακού στην κλήρωση θα εκπροσωπήσουν οι Γιώργος Διαμαντής και Σταύρος Κρεμαστιώτης (γενικός και τεχνικός δ/ντης αντίστοιχα).

Φιλικό το Σάββατο

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 , στο γήπεδο της Νίκαιας , ο Παναργειακός δίνει ένα ακόμα φιλικό αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ιωνικού.