Από τον Αριστέα Άργους στον Αστέρα Τρίπολης Παπαϊωάννου και Παναγόπουλος

0
1355

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Αριστέα Άργους παίρνουν το δρόμο για ομάδα εθνικής κατηγορίας κι εν προκειμένω στον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για τους Παναγ.Παπαϊωάννου και Αλεξ.Παναγόπουλο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία για τον 16χρονο Παναγιώτη Παπαϊωάννου και τον 15χρονο Αλέξανδρο Παναγόπουλο οι οποίοι πηραν μεταγραφή από την ομάδα του Αριστέα Άργους για τον Αστέρα Τρίπολης όπου θα αγωνίζονται στην Κ17 και στην Κ15 αντίστοιχα.

Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στις 23/7/2003 στο Αργος .Ξεκινησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία Πλατανίτι και σε ηλικία 13 ετών έγινε μέλος της ακαδημίας του Αριστέα Άργους και με προπονητή τον Αποστόλη Κατσά αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας. Επίσης ήταν μέλος της μικτής ομάδας της ΕΠΣΑ και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ.

Ο Αλέξανδρος Παναγόπουλος γεννήθηκε στις 1/5/2004 στο Άργος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην ακαδημία του Αριστέα Αργους με προπονητή τον Δημήτρη Τότσικα και αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας. Επίσης ήταν μέλος της μικτής ομάδας της ΕΠΣΑ, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1.84.

*Να σημειωθεί οτι πριν λίγες ημέρες μετακινήθηκε στον Αστέρα Τρίπολης και ο Αλέξανδρος Μπάτσι.