Δυσκολεύθηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Ατρόμητος Παναριτίου, αλλά όταν το πέτυχε τα πράγματα έγιναν πιο απλά και τελικά πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αργολίδας, με 3-0 σε βάρος της Προσύμνης.
Στο 26’ φάουλ του Σαρακινιώτη, ο Μαυρόγιαννης στον Οψιμούλη, αυτός σέντραρε, ο Μαυρόγιαννης πλάσαρε άουτ.
Στο 35’ ο Μιχαλόπουλος προχώρησε απο δεξιά κι έβγαλε την σέντρα, ο Οψιμούλης έπιασε κεφαλιά άουτ.
Η συγκροτημένη και μαχητική ομάδα της Προσύμνης είχε στο 42’ ενα φάουλ με τον Π.Δ.Σκούρα, ο Δεδούσης έστειλε άουτ τη μπάλα με κεφαλιά.
Στο 47’ ο Μπαβελής εκτέλεσε κόρνερ απο δεξιά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Σαρακινιώτης και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 52’ συρτό σουτ του Μαυρόγιαννη απο τη περιοχή, απέκρουσε ο Σκούρας και στην επαναφορά ο Τζάς πέτυχε το 2-0.
Στο 70’ απο δεξιά ο Μπόμπος γύρισε παράλληλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Τζας έκανε το κοντρόλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφου προηγουμένως βρήκε και δοκάρι.
Ευακιρίες είχαν ακόμη οι Οψιμούλης, Μπούρης, Κούρτης, Τζας ως το τέλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Κομπόσης- Δ.Μιχαλόπουλος, Προύντζος, Σ.Γκολέμης, Γκρίτζαλης (46’ Μπαβελής- 57’ λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος)- Σαρακινιώτης, Λιαγκρής (75’ Κούρτης), Μπούρης- Μπόμπος, Μαυρόγιαννης (46’ Τζας), Οψιμούλης.
ΠΡΟΣΥΜΝΗ (Α.Παπαδοπετράκης): Σκούρας Ι., Σκούρας Δ.Π., Οζίμπα, Μερμίγκης, Πετσέλης, Παλλαδινός (65’ Καπετάνιος), Δήμας, Σταμάτης Κ., Ιβάνοφ (77’ Κατσούρης), Δεδούσης (77’ Παπαδοπετράκης Δ.), Σκούρας Α.Π.