Κύπελλο Αργολίδας: Νίκη-πρόκριση στο 78′ για τον Ποσειδώνα Διδύμων

0
854

Με γκολ στο 78′ ο Ποσειδώνας Διδύμων έκαμψε την αντίσταση του Πόρου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Είχαμε ενα γενικά μέτριο παιγνίδι στα Δίδυμα, ανάμεσα σε δυο ομάδες ανέτοιμες ακόμα αλλά και με ελλείψεις. Απο τον Ποσειδώνα έλειπαν 9 παίκτες, ενω ο Πόρος έχει δώσει μόνο ενα φιλικό.

Πολλές φάσεις δεν είχε ο αγώνας. Η πιο αξιόλογη για τους γηπεδούχους όταν απο μπαλιά του Κονδύλη ο Β.Προσίλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, ο Αϊβαλιώτης απέκρουσε, το νεο σουτ του Ν.Αποστόλου πάνω στον Αϊβαλιώτη.

Στο 78′ ο Αντωνόπουλος έβγαλε στον Β.Προσίλη κι αυτός απο αριστερά με πλασέ στην απέναντι γωνία, σκόραρε.

Ο Πόρος είχε δοκάρι με τον Ζώρα και κάποιες ευκαιρίες με Στάση και Δήμο. Ο Ποσειδώνας μια απο κόρνερ του Τρέσα, ο Προσίλης γύρισε στον Σ.Κονδύλη αλλά καθυστέρησε αυτός και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ (Δ.Αποστόλου): Ι.Αποστόλου- Α.Κονδύλης, Δ.Προσίλης, Μούγιος, Νίκο- Σ.Κονδύλης, Τρέσα, Δήμιζας- Β.Προσίλης, Αντωνόπουλος, Ν.Αποστόλου (89′ Οικονομόπουλος).

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Σπ.κρητικός-Χρ.Δημόπουλος): Αϊβαλιώτης, Ράντης, Καπετανκωνσταντής, Κοτσαράς, Βλάχος, Ζώρας, Στάσης, Μητρόπουλος (Γκιώνης),  Δήμος (Κουβάτσος), Ταλαμπέκος, Σταύρου (Γκρούσος).