Κύπελλο Αργολίδας: Με ανατροπή το Ναύπλιο 2017 προκρίθηκε σε βάρος του Δρεπάνου

0
772

Το μεγάλο παιγνίδι της αγωνιστικής στο Δρέπανο τελείωσε με νικήτρια ομάδα το Ναύπλιο 2017.

 

Ήταν μια αναμέτρηση που περίμενε πολύς κόσμος, με μεγάλο ενδιαφέρον. Και η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, στο οποίο κυριάρχησε και σκόραρε.

Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα, ήλεγξε το ρυθμό σκόραρε στο 38’ με τον Δήμα και πήγε με τους καλύτερους οιωνούς στα αποδυτήρια.

Το νεοφώτιστο στην Α1 Ναύπλιο 2017 ήταν κακό. Ουσιαστικά έχασε τη μάχη του κέντρου, όπου δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου μπάλα και άρα να πάει στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταγωνιστές άλλαξαν. Οι δυο αλλαγές έφεραν αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, που κράτησαν καλύτερα μπάλα, ενώ απο την άλλη ο Αστέρας ήταν που παρασύρθηκε στο ρυθμό του αντιπάλου.

Στο 65’ από φάουλ του Καλυβά και κεφαλιά του Διαμαντή ΙΙ, έγινε το 1-1.

Στο 73’ ο Καλυβάς κέρδισε πέναλτι από τον Τσουρδίνη, το κτύπησε ο Δριμούρας εύστοχα και έτσι έγινε το 1-2.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Ο Αστέρας είχε μια σέντρα του Μανιάτη για το κεφάλι του Βλάχου χωρίς αποτέλεσμα και το Ναύπλιο είχε μετά το 1-2 μια ευκαιρία με τον Δριμούρα που πέρασε τη μπάλα πάνω απο τον Αραμπό κι άλλη μια με τον Διαμαντή Ι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡ. (Τ.Κίκιλης): Αραμπός- Ρεβίθης, Γεώργας, Τσουρδίνης, Μαούρης- Π.Μανδύλης, Αραμπός (60’ Σέρφας)- Βερβενιώτης, Δήμας, Μανιάτης- Βλάχος.

ΝΑΥΠΛΙΟ (Χ.Σταυρόπουλος): Φ.Παπασαράντος- Διαλιάτσης (46’ Π.Παπασαράντος), Μπούκουρης, Φίλης, Μίχος (46’ Καλυβάς)- Διαμαντής ΙΙ, Γ.Φλεβάρης (75’ Μακαρατζής)- Διαμαντής Ι, Βασ.Φλεβάρης, Σάκουλης- Δριμούρας ( 89’ Φατούρος).