Κύπελλο Αργολίδας: Αιφνιδίασε στο 20λεπτο τον Τροιζηνιακό η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
887

Αιφνιδίασε η Κορωνίδα Κοιλάδας και στο πρώτο 20λεπτο πέτυχε και τα δύο γκολ που αποδείχθηκαν καθοριστικά για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και την πρόκριση της Κορωνίδας σε βάρος του Τροιζηνιακού.

 

Να σημειωθεί οτι ο αγώνας έγινε στην Επίδαυρο, λόγω τιμωρίας της έδρας που έχει επιβληθεί στην Κορωνίδα απο πέρυσι.

Πάντως και οι δυο ομάδες βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, δεν έχουν φιλικά στα πόδια τους- μάλιστα ο Τροιζηνιακός δεν έχει παίξει κανένα.

Η ομάδα του Γαλατά ξεκίνησε καλά στο δεκάλεπτο και είχε μια προσπάθεια με τον Μαρίνη που δεν γύρισε σωστά τη μπάλα.

Η Κορωνίδα απο την άλλη, με μια γρήγορη επίθεση στο 14’ απο αριστερά, ο Αλεξανδρής γύρισε τη μπάλα, ο Σχοινάς προσποιήθηκε και ο Μπάζος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαμπάνη.

Στο 19’ πάλι μια γρήγορη επίθεση για τους τυπικά γηπεδούχους και ο Σχοινάς πέτυχε το 2-0.

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν. Ωστόσο, η Κορωνίδα έμεινε με παίκτη λιγότερο απο το 65’ καθώς ο Κουτσαύτης δέχθηκε κόκκινη κάρτα για κάτι που είπε στον διαιτητή.

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Θαν.Τσιρόπουλος): Μουράτης- Λάμπρου (Τσούνης), Ντάνιελ, Οψιμούλης, Κουτσαύτης- Μέγας, Τσίτσης- Μπάζος (Μπούκουρης- λ.τρ. Φλωρής), Αλεξανδρής, Παπασταύρου- Σχοινάς.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Σαμπάνης- Μπατζάβαλης, Καλύβας (Πολλάλης), Σαμπάνης, Μητρώκας (Ανδρέου)- Δρούγκας, Σταματέλος- Σούχλας, Σουμπάμ, Μαρίνης (Δελαπόρτας)- Μικρός.