Μούγιο και Καζολιά ανακοίνωσε η Ένωση Λέρνας

0
856

Άλλους δυο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Λέρνας. Πρόκειται για δυο νεαρούς, προερχόμενους από την ακαδημία του Κώστα Δωρή στα Λευκάκια: τον Κώστα Μούγιο και τον Παναγιώτη Καζολιά. 

 

Η ανακοίνωση:

Η Ένωση Λέρνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μούγιο.

Ο Κώστας Μούγιος γεννήθηκε στις 27 Ιανουαριου του 2001 στο Ναύπλιο και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην ομαδα Κ-17 και φέτος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος καθώς και πριν δύο χρόνια με την Κ-15.Είναι διεθνής με την Κ-17 ενώ ξεκίνησε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κώστα Δωρή και στην ομάδα των Λευκακίων.

Επίσης,  ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καζολιά, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου το 2001 στο Ναύπλιο και αγωνίζεται στην του μέσου .
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του η ομάδα των Λευκακίων ,ενώ Ξεκίνησε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Του Κώστα Δωρή .
Καλωσορίζουμε τον Κώστα Μούγιο και τον Παναγιώτη Καζολιά στην ομάδα της Ένωσης Λέρνας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

 

Μετά και την ολοκλήρωση των δυο παραπάνω μετεγγραφών, η ομάδα έφθασε τους 21 ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά έκλεισε το ρόστερ, εκτός από μια θέση επιθετικού και πιο συγκεκριμένα σέντερ φορ.

Να θυμίσουμε πως σήμερα το απόγευμα, στις 5.30, στο γήπεδο Κίου, η Ενωση υποδέχεται τον Πάμισο Μεσσήνης σε φιλικό παιγνίδι.