Φιλικό στην Σπάρτη την Τετάρτη ο Παναργειακός με την ΑΕ Πελλάνας

0
468

Οπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωϊ, το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Παναργειακού είναι αυτή την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, με την Α.Ε.Πελλάνα στην Σπάρτη.

 

Κατά τα άλλα, η διοίκηση της ομάδας του Άργους προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το ποιούς ποδοσφαιριστές παραχώρησε ως δανεικούς. Αυτοί είναι:

Εμμανουήλ Τζάς στον Ατρόμητο Παναριτίου,

Ντάνιελ Τζακμακίτζε στον Αργοναύτη Νέας Κίου,

Κωνσταντίνος Ζέρβας στον Πανθυρεατικό,

Γρηγόρης Καϊάφας στην Ένωση Λέρνας.

 

Οι κινήσεις αυτές έχουν σχέση με το γενικότερο σκεπτικό που υιοθετήθηκε απο την νεα διοίκηση, σύμφωνα με την οποία ο Παναργειακός δεν πρέπει να αφήνει να φεύγουν νεα παιδιά που κρίνεται οτι έχουν ταλέντο, αλλά να βοηθούνται να πάρουν παιγνίδια στα πόδια τους μεσω άλλων ομάδων και να επιστρέφουν πιο έτοιμοι. Με αυτό τον τρόπο δεν θα ξεκινάει κάθε Ιούνιο η διοίκηση χωρίς να έχει δελτία στο συρτάρι της.

 

Γενικότερα ως προς το ρόστερ, να προσθέσουμε εμείς και οτι ενω αρχικά είχε συμφωνηθεί συνεργασία με τον Κώστα Μούγιο απο 13 Αυγούστου, ο τελευταίος στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας αποχώρησε για την Ένωση Λέρνας, βλέποντας οτι δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος έκρινε οτι πρέπει να έχει στα φιλικά με τον Παναργειακό! Μάλιστα  στις 31/8 είχε εκδοθεί και σχετική αυστηρή ανακοίνωση απο τον Παναργειακό, στην οποία αναφέρονταν τα εξής: Δεν θα ισχύσει η αρχική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μούγιο Κων/νο όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί. Ο Παναργειακός δεν μπορεί να διασφαλίσει θέση βασικού σε κανέναν ποδοσφαιριστή και εύχεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Να σημειώσουμε ακόμη, οτι τελευταίο απόκτημα είναι ο τερματοφύλακας Άντι Μπραϊμλάρι από την ομάδα του Αργοναύτη Ν.Κίου, για να κλείσει έτσι η τριάδα των τερματοφυλάκων. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει με την Ένωση Λέρνας, είχε πάρει προκαταβολή και ξεκίνησε προετοιμασία, όταν όμως στην ομάδα συμφώνησε να παραμείνει ο Σταύρος Κατσαούνης, σταμάτησε -προφανώς μη θέλοντας να μπει σε ανταγωνισμό με τον άλλο τερματοφύλακα της ομάδας. Το περίεργο βέβαια είναι, οτι ενω στην Ενωση Λέρνας δεν ήθελε ανταγωνισμό με άλλον έναν, πως κατέληξε στον Παναργειακό ως τρίτος!

 

Τέλος, ο Παναργειακός, ενημέρωσε και για το ποιοί είναι οι αρχηγοί της ομάδας για φέτος. Πρόκειται για τους: Χάρη Μπριλάκη, Ανδρέα Παπαϊωάνου, Χρήστο Παλιγγίνη, Κων.Παναγιώτου και Παναγ.Τσιμικλής.