Ανακοίνωσε Κασκαντάμη και Καϊάφα η Ένωση Λέρνας

0
745

Δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Λέρνας, οι οποίοι πάντως- ειδικά ο ένας – προπονούνται εδω και καιρό με την ομάδα.

 

Ο ένας νεος ποδοσφαιριστής είναι ο τερματοφύλακας Κασκαντάμης απο την Νεμέα. Ο δεύτερος ο Καϊάφας απο τον Παναργειακό.

Οι ανακοινώσεις:

Η Ένωση Λέρνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Κασκαντάμη. Γεννήθηκε στις 14 Ιουνιου 1997 στην Νέμεα και αγωνίζεται στην του Τερματοφύλακα .

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ο ΠΑΣ Παννεμεατικός , ΑΟ Λουτράκι , Α.Π.Σ Θύελλα Πετρίου , Α.Ο.Σπαθοβουνίου.


Η Ένωση Λέρνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Καϊάφα. Γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου στο Ναύπλιο και αγωνίζεται στην θέση του μέσου .

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ο Παναργειακός και Ατρομήτος Παναριτίου .

Καλωσορίζουμε τους Γιώργο Κασκαντάμη και Γρηγόρη Καϊάφα στην ομάδα της Ένωσης Λέρνας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

 

Να προσθέσουμε οτι ο Κασκαντάμης αποκτήθηκε μετά την απόφαση του Μπραϊμλάρι να εγκαταλείψει την ομάδα- και τελικά να μετακινηθεί στον Παναργειακό ως τρίτος (!) τερματοφύλακας.

Οσο για τον Καϊάφα, μετά την υπερσυγκέντρωση ποδοσφαιριστών στον Παναργειακό ήταν φανερό οτι δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, οπότε προτιμήθηκε η λύση της Ένωσης, λόγω Γ’ Εθνικής.

Σημειώσουμε βεβαίως, οτι κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής απο τον Παναργειακό αναμένεται να ανακοινωθεί. Πρόκειται για τον Μούγιο, ο οποίος αγωνίσθηκε χθές Σάββατο κατά της Ενωσης Ερμιονίδας και μάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης της Λέρνας.