Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Μούγιου νίκησε η Λέρνα την Ερμιονίδα

0
1141

Οι δυο ομάδες της Αργολίδας που θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 12 του μήνα, για το Σουπερ Καπ Αργολίδας, η Ένωση Λέρνας και η Ένωση Ερμιονίδας, βρέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι στο γήπεδο Λέρνας, σε ενα ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι.

 

Για την ιστορία, νικήτρια η ομάδα της Λέρνας, λίγο πριν το τέλος, όταν ο νεοαποκτηθέντας Μούγιος αξιοποίησε λάθος γύρισμα αντιπάλου αμυντικού προς τον τερματοφύλακά του, κέρδισε τη μπάλα και τον “κρέμασε”.

Ηταν ενα παιγνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Η Ερμιονίδα απο το 15’ έως το 35’ περίπου είχε καλύτερη κυκλοφορία και έλεγχο του ρυθμού, στο δεύτερο μέρος η Λέρνα ανέβηκε.

Και οι δυο ομάδες φάνηκε να έχουν κουρασμένους απο την προετοιμασία ποδοσφαιριστές, ενω υπήρχαν και ελλείψεις για διαφόρους λόγους.

Ο Λιόσης παρέταξε την Ενωση Λέρνας με τους: Κατσαούνη- Κρεμύδα, Σελλή, Κάπλατζη, Καϊάφα- Φλεβάρη, Αρσενίδη- Τριανταφύλλου- Παπουτσή, Κόφι, Ταραντίλη.

Στοι 46’ ο Κατσαούνης πήρε θέση κάτω απο τα δοκάρια, στο 60’ ο Κλειούφης αντί του Κρεμύδα, στο 65’ ο Μούγιος αντί του Παπουτσή και στο 75’ οι Αχμέτ, Καζολιάς και Λέρνας αντι Καϊάφα, Τριανταφύλλου, Αρσενίδη.

Έλειπαν λόγω προβλημάτων τραυματισμών οι Σαλταπίδας, Παπαγεωργόπουλος, Μπόμπος, Πίτρης.

Ο Στάικος για την Ενωση Ερμιονίδας ξεκίνησε τους: Αλευρά- Κασαπίδη, Τζιέρη, Μπιμπισίδη, Βασιλέρη- Τρέσα, Πούτση, Κορνελάτο- Σκαρτσίλα, Μακρίδη, Αρβανιτάκη.

Επαιξαν στο β’ μέρος οι: Γεωργακόπουλος, Καλογιάννης, Κάλα, Κόλεφ, Στεφανίδης, Βιρβίλης, Στεργίου, Ρόμπολας, Παύλου.

Εκτός έμειναν οι άρρωστοι Τριμπόνιας, Σαμαράς. Επίσης ο Παλαιοπάνος ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση σκωλικοειδίτιδας και θα απουσιάσει και τις επόμενες ημέρες.