Έγιναν οι κληρώσεις της ΕΠΣ Αργολίδας

0
565

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν από την ΕΠΣ Αργολίδας οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη να εύχεται υγεία σε όλους και χωρίς βία. Στη συνέχει προχώρησε σε απολογισμό της διοίκησης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: Είμαστε στην δεύτερη χρονιά και θέλω να σας μιλήσω για το έργο που έχουμε παράξει. Εχουμε τέσσερα νεα γήπεδα με χόρτο και στις 16 Σεπτεμβρίου θα περάσουν από το Περιφερειακό Ταμείο για τα τεύχη δημοπράτησης σε Τολό, Αγιο Δημήτριο, Ανυφί και Φίχτια. Και θα συνεχίσουμε.

Σε τρία γήπεδα προχωρούμε με τοποθέτηση κερκίδων, σε: Νεα Επιδαυρο, Ηλιόκαστρο, Πορτοχέλι.

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα αγοράσουμε το οικόπεδο των 23 στρεμμάτων όπου θα γίνει το Ενωσιακό γήπεδο. Εως τότε όμως θα έχουμε το γήπεδο Ανυφίου, το οποίο ανήκει στην ομάδα η οποία μας το παραχώρησε.

Είμαστε εδώ και περιμένουμε προτάσεις για βελτίωση του ποδοσφαίρου.

Ηδη βγάλαμε 48 νεους προπονητές στην σχολή ΟΥΕΦΑ C και περιμένουμε έγκριση από την ΕΠΟ για την σχολή ΟΥΕΦΑ Β. Περιμένουμε και απόφαση για νεα σχολή διαιτησίας.

Χωρίς γήπεδα, χωρίς προπονητές και ακαδημίες δεν αναβαθμίζεται το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι το 2021 που είμαστε διοίκηση θα κάνουμε πολλά ακόμη πράγματα.

-Πρέπει να προσέξετε τις πράξεις αποδοχής προσωπικών δεδομένων για ποδοσφαιριστές και προπονητές, να ξεκινήσετε τις διαδικασίες ώστε 8-9 Σεπτεμβρίου στο κύπελλο να είμαστε εντάξει.

-Οι καταστάσεις υγείας φέτος πρέπει να έχουν αριθμό πρωτοκόλλου από την ΕΠΣΑ όταν παραλαμβάνονται, άρα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι να τις έχουμε στην ΕΠΣΑ.

-Παραχωρητήρια: Πρέπει να ξεκινήσετε από Δευτέρα την διαδικασία γιατί η Περιφέρεια έχει φόρτο εργασίας και χρειάζεται χρόνος να δοθούν. Και πρέπει στη συνέχεια εμείς να βγάλουμε άδειες τέλεσης αγώνων.

Για το κύπελλο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ ενημέρωσε πως εχει μπει σε νεα πλαίσια, καθώς συμμετέχουν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων και αν προκριθούν θα υπάρχουν και οικονομικά οφέλη. Για παράδειγμα η Ενωση Ερμιονίδας θα παίξει στις 16 Σεπτεμβρίου κι αν προκριθεί θα μπει σε όμιλο των 32 με ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ως γηπεδούχος από τηλεοπτικά δικαιώματα θα έχει έσοδα. Εμείς του χρόνου το κύπελλο θα το ξεκινήσουμε τον Οκτώβριο ώστε να προλάβουν και οι ομάδες της Α2 να προετοιμαστούν, θέλουμε να το αναβαθμίσουνμε.

Κύπελλο Αργολίδας

Στη συνέχεια είχαμε την διαδικασία κλήρωση του κυπέλλου. Οι ομάδες είχαν χωρισθεί σε τρείς κατηγορίες. Στην πρώτη ήταν 8 ομάδες, στην δεύτερη 14 και στην Τρίτη είναι οι 3 που συμμετέχουν στην Γ’ Εθνική και θα μπούν στην κληρωτίδα από την επόμενη φάση.

Στην ομιλο των 8 τα ζευγάρια είναι:

Ασκληπιός- Φοίνικας

Ποσειδών Διδύμων- ΑΟ Πόρου

Κορωνίδα Κοιλάδας- Τροιζηνιακός

Ποσειδών Πόρου- Σπέτσες

Τα παιγνίδια θα γίνουν 8 και 9 Σεπτεμβρίου, εκτός από εκείνο των Σπετσών, όπου λόγω των εκδηλώσεων της Αρμάτας, θα γίνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Στον όμιλο των 14 ομάδων τα ζευγάρια:

Μπόρσα-Παμμετοχικός

Αριστείων-Αργοναύτης

Πανασιναϊκος-Αριστέας

Παμμιδεατικός-Ερμής Κιβερίου

Αστέρας Δρεπανιακός-Ναύπλιο 2017

Ατρόμητος -Προσύμνη

Πρωτέας-Πανναυπλιακός

 

Α1 Αργολίδας

Οσο αφορά την κλήρωση της Α2 οι ομάδες πήραν κλειδάριθμους και η πρώτη αγωνιστική έχει ως εξής:

Φοίνικας- Αριστέας

Ατρόμητος-Σπέτσες

Πανασιναϊκός-Αργοναύτης

Κορωνίδα Κοιλάδας- Ναύπλιο 2017

Πανναυπλιακός- Ποσειδώνας Διδύμων

Αριστείωνας- Αστέρας Δρεπανιακός

Τροιζηνιακός- Ασκληπιός

Ερμής Κιβερίου- ΑΟ Πόρου