Ελάχιστες οι αλλαγές στον Τροιζηνιακό- Ελπίζει να πλασαριστεί ψηλά στη βαθμολογία

0
894

Ελάχιστες οι αλλαγές που έχουν γίνει στον Τροιζηνιακό, ενόψει της νέας περιόδου, όπου αυτή τη φορά ο στόχος είναι να πλασαριστεί κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, υπολογίζοντας στην εμπειρία που αποκτούν χρόνο με το χρόνο τα παιδιά της ακαδημίας του.

 

Απο 25 Ιουλίου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Τροιζηνιακός, ενόψει του νέου πρωταθλήματος, όπου θα παρουσιασθεί σχεδόν ο ίδιος. Δηλαδή με πολλούς μικρούς στην 11αδα, προερχόμενους απο την ακαδημία του.

Νεο πρόσωπο είναι ο 18χρονος επιθετικός Γ.Μικρός, ο οποίος επιστρέφει μετά απο ενα χρόνο στους μικρούς του Ολυμπιακού, επειδή στόχος του είναι να διαβάσει για το πανεπιστήμιο.

Επίσης ο νεαρός Θέμης Γκιών αποκτήθηκε απο τον γειτονικό Ποσειδώνα Πόρου.

Παραμένουν απο τους “μεγάλους” οι Σωτηράκης, Δρούγκας, Σταματέλλος, Κατσέλη, ενώ ο Οικονόμου θα είναι παρών μέχρι τον Δεκέμβριο αφού μετά θα καταταγεί στον Στρατό.

Στην πορεία πιθανόν να υπάρξει μια ακόμη επιστροφή ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε γειτονική ομάδα.

Αποχώρησε ο νεαρός τερματοφύλακας Καραγιάννης για τον Ποσειδώνα Πόρου, οπότε στην ομάδα εκτός του Σωτηράκη (που θα ενσωματωθεί αργότερα ) κάτω απο τα δοκάρια θα είναι ο Αντωνόπουλος και ο 16χρονος Ρενάτο.