Την έκπληξη με … χρώμα Αργολίδας η Κόρινθος 2006

0
1288

Μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Γ’ Εθνικής κατάφερε να πετάξει “εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος η Κόρινθος 2006, η οποία επικράτησε στα πέναλτις της Καλαμάτας.

 

Στα αξιοσημείωτα ότι στην ομάδα της Κορίνθου, που για μια ακόμη χρονιά θα επιδιώξει την άνοδο στην Γ’ Εθνική, είναι οτι αγωνίζεται η …μισή Αργολίδα. Πιο συγκεκριμένα από πέρυσι αγωνίζονταν εκεί οι Τριμπόνιας, Χατζησοφρωνίου, Γκουριώτης, φέτος πήγε ο Πάρης Κάπλατζης. Επίσης πήγε ο Καμπιώτης που τα τελευταία χρόνια μένει στην Αργολίδα κι έχει αγωνιστεί σε Ένωση Λέρνας και Παναργειακό, όπως και ο Μυργιώτης (που κι αυτός έχει περάσει από την Ένωση Λέρνας).

Ο Καμπιώτης πέτυχε το 2-1 στην παράταση, ενώ στη διαδικασία των πέναλτις ευστόχησαν οι Καμπιώτης, Κάπλατζης, Τριμπόνιας (με τον τελευταίο να πετυχαίνει το κρίσιμο 5-4 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του).

Ανώτερη στο πρώτο μέρος, η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 6′ με τον Αθανασόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Μετά το τέρμα που δέχτηκαν, οι παίκτες της Κορίνθου ανέβασαν στροφές και στο 66′ ισοφάρισαν με τον Κοστόφ.

Λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, οι Κορίνθιοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μυργιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι με τον Καμπιώτη στο 101′. Ομως πέντε λεπτά μετά ο Μπίζος έκανε το 2-2.

Στο 113′ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Λαθύρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκλαβενίτη από τα 11 μέτρα, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για το 3-2.

Η σειρά των πέναλτις:

Μπιτσάνης για την Καλαμάτα 1-0

Φίλης για την Κόρινθο 1-1

Πινδώνης για την Καλαμάτα 2-1

Καμπιώτης για την Κόρινθο 2-2

Λαθύρης για την Καλαμάτα 3-2

Καπλατζής για την Κόρινθο 3-3

Κόκκαλης για την Καλαμάτα άουτ

Μαγγίνας για την Κόρινθο 4-3

Αθανασόπουλος για την Καλαμάτα 4-4

Τριμπόνιας για την Κόρινθο 5-4

ΣΚΟΡΕΡ: (66′ Κοστόφ, 101′ Καμπιώτης / 6′ Αθανασόπουλος,  107′ Μπίζος)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90′ Μυργιώτης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Σκλαβενίτης, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγγίνας, Μαυρέλης, Βασιλάρης, Τριμπόνιας, Καμπιώτης, Μυργιώτης, Καπλατζής, Κοστόφ (78’ λ. τρ. Βρενόζι).