Πρώτο φιλικό για τον Ερμή Κιβερίου και νίκη επι του Ολυμπιακού Λεωνιδίου

0
561

Πρώτο φιλικό παιγνίδι για τον Ερμή Κιβερίου χθές, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και νίκη με 2-0.

 

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν ορατή, ο Ερμής είχε την κατοχή και σκόραρε στο α΄ ημίχρονο με τον Μουζακιώτη και στο β’ με τον Γιάννη Τσιούλο.
Επίσης, στο β’ ημίχρονο ο Ερμής είχε δυο χαμένα πέναλτι, τα οποία κέρδισε ο Γιάννος.

Ο Σαβούρδος ξεκίνησε με τους: Καλαλά, Τσιούλο Γ., Ζίου, Μίλλη, Κούγια, Νικολίτσα, Γιάννο, Ταμπούρη- Κουτσοδήμο, Μουζακιώτη, Βαρβουλέτος.
Έπαιξαν αλλαγή και οι: Τσιούλος Γιάννης, Νέζος, Τσιούλος Παν., Καρκαλάτος Γιάννης, Τσακίρης, Κουρόγιωργας, Σταθόπουλος, Διαμαντής, Βλαχάκης. Δεν αγωνίστηκε ο Αντωνιάδης.

Ευχαριστήριο στον χορηγό Π.Τσακίρη

“Η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Παναγιώτη Τσακίρη και τον πατέρα του Σπύρο, για την έμπρακτη στήριξη στη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Το πρατήριο υγρών καυσίμων του Κιβερίου θα είναι ο νέος χορηγός στις εμφανίσεις προπόνησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ελπίζουμε το παράδειγμα του να ακολουθηθεί και από άλλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής ώστε να βοηθηθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ευχαριστούμε το κατάστημα XTREME του ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΒΟΥΤΣΙΝΑ στην Κόρινθο για την άριστη συνεργασία στην προμήθεια πολύ ποιοτικού αθλητικού υλικού της ιταλικής εταιρείας SPORTIKA, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά”.