Φιλική νίκη το Ναύπλιο 2017 με 1-0 επί του Αριστέα

0
761

Φιλική νίκη πέτυχε το Ναύπλιο 2017 με αντίπαλο τον Αριστέα, στο ΔΑΚ Ναυπλίου, με 1-0.

 

Αυτή τη φορά το Ναύπλιο είχε σχεδόν όλους τους παίκτες του στο γήπεδο, ενω απο την άλλη ο Αριστέας χρησιμοποίησε 22 παίκτες, μεταξύ των οποίων ελάχιστοι μεγάλοι.

Ο γηπεδούχος, πολυ πιο έμπειρη ομάδα ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο οι μικροί του Αριστέα έτρεξαν περισσότερο.

Το γκολ πέτυχε στο 30’ ο Δριμούρας με κεφαλιά, μετά απο σέντρα του Μακαρατζή.

Μια καλή ευκαιρία είχε νωρίτερα ο Μπουμπάρης που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπασαράντο.

Το Ναύπλιο ξεκίνησε με τους: Φ.Παπασαράντο- Διαμαντή Ι, Μπούκουρη, Φίλη, Σάκουλη- Διαμαντή ΙΙ, Φατούρο, Π.Παπασαράντο- Β.Φλεβάρη, Δριμούρα, Μακαρατζή.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι δυο τερματοφύλακες Συγριμής-Μπαβέλας, Ατζαμίδης, Καραβίδας, Διαλιάτσης, Πεβερέτος, Γ.Φλεβάρης, Καλυβάς.

Για τον Αριστέα ξεκίνησαν οι: Φατούρος- Ζέρβας, Καρατζούλης, Μαυρόγιαννης, Γρίβας- Βερβενιώτης, Δεδεμπίλης, Κουτσούκος, Μπουμπάρης, Σκαρπέντζος, Τσαϊρης.

Επαιξαν και οι Σκουτέρης, Μπαρδώκας, Πίκος Ι., Πίκος Γ., Μποζιονέλος, Φασούλης, Κογκάκης, Μαμμωνάς, Τσαγκάρης, Καρατζούλης, Μπουκάρας.

* Επόμενο φιλικό για το Ναύπλιο 2017 την επόμενη Κυριακή στον Αριστείωνα, ενω ο Αριστέας στις 31 του μήνα να πάρει μέρος στο τουρνουά της Ασίνης με Τεγέα και Πανναυπλιακό.