Χωρίς γκολ με τον Ασπρόπυργο ο Παναργειακός

0
961

Χωρίς γκολ το τρίτο φιλικό παιγνίδι για τον Παναργειακό, το οποίο ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Κουτσοποδίου.

 

Βέβαια, απέναντί του είχε αυτή την φορά μια ομάδα με πολλές μετεγγραφές και ιδιαίτερα ισχυρή, τον Ασπρόπυργο. Παρ’ όλα αυτά, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει τόσο στο ξεκίνημα όσο και στην επανάληψη.

Στο 4’ ο Μπουντόπουλος απο καλή θέση καθυστέρησε να σουτάρει και τελικά η μπάλα αποκρούσθηκε απο σώματα αμυντικών και η άλλη στο 6’ όταν ο Παναγιώτου δεν βρήκε καλά τη μπάλα σε σουτ.

Ο Παναργειακός ξεκίνησε με διάθεση και κατοχή μπάλα, προοδευτικά ο Ασπρόπυργος ισορρόπησε.

Ο Γ.Αντωνόπουλος παρέταξε στην σέντρα τους: Φαρμάκη- Κυριακόπουλο, Μπριλλάκη, Παπαϊωάννου- Παναγιώτου, Μπούτα- Καλύβα, Τσιμικλή, Καδά- Μπουντόπουλο, Συρεγγέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε μόνο ο Παλιγγίνης τον Φαρμάκη και μετά το 60 χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι.

Εκτός αποστολής ήταν οι τραυματίες Νώτης, Μαρίνης, Μπακατσέλος, Φασούλης.

Ο Παναργειακός είχε καλά σουτ με τους Μούγιο, Κρολ, Μπιτζή που αποκρούσθηκαν απο τους αντίπαλους αμυντικούς, ενω δυο σουτ παικτών του Ασπροπύργου σταμάτησε ο Παλιγγίνης.

Ασπρόπυργος: Τσάλι (80΄Υπό δοκιμή), Τσουκαλάς (70΄Λογοθέτης Φ.) Πρίκας (75΄Σταγάκης), Νικολάου, Τζώνης, Μακροστέργιος (60΄ Νάκας), Δουκάκης(70΄ Ζωγράφος), Σταύρου (80΄Κράνης), Μίλιτς (53΄ Χαικάλης), Μπέλης (75΄Κωσταράς), Μέντες (53΄Κιρτζιαλίδης).

Εκτός αποστολής ήταν οι τραυματίες Ζώνας, Μπρέμπος, Κατσούλης.