Πολύς κόσμος στο Πανναυπλιακός- Αργοναύτης 0-2

0
1123

Αν οι άνθρωποι του Πανναυπλιακού το είχαν προβλέψει και είχαν εισιτήριο στο φιλικό με τον Αργοναύτη στο ΔΑΚ Ναυπλίου, θα πετύχαιναν εισπράξεις μεγαλύτερες από αγώνα πρωταθλήματος!

 

Τόσος ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες, για να παρακολουθήσει το πρωτο φιλικό ανάμεσα σε δυο ομάδες, που ακόμη συγκροτούνται, αφου ο μεν Πανναυπλιακός αρχές Αυγούστου ειδοποιήθηκε να συμμετάσχει στην Α1, ενω ο Αργοναύτης έχει προχωρήσει σε ριζική ανανέωση.

Τηρουμένων λοιπόν των αναλογιών και του ότι και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες και με μικρό χρόνο προετοιμασίας, στάθηκαν η κάθε μια αξιοπρεπώς για τις δυνατότητές της.

Για την ιστορία, ο Αργοναύτης προηγήθηκε στο 30′ με τον Λυκομήτρο (αξιοποίησε ενέργεια του Χαϊμάνη) και πέτυχε το 0-2 στο 75′ με φάουλ του Νικολάου.

Ο Πανναυπλιακός ξεκίνησε με τους Μουαρέλι, Κουγιά, Μπρέγιανο, Ευστρατιάδη, Μάκκα, Μουταβελή, Μπάρδη, Μπέκα, Παπαδημητρίου, Κασνέτσι, Παπαμάρκου. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ντεβές, Σαράντης Θ., Τσιάλαφος, Σταθογιαννόπουλος, Αργύρης).

Ο Αργοναύτης χρησιμοποίησε συνολικά τους: Κλεισιάρη, Κασκαφέτο, Απ.Σταύρου, Κόλλια, Κωνσταντέλο, Παπασταύρου, Αρσελίνο, Χαϊμάνη, Λυκομήτρο, Νικολάου, Τσαμακίτζε, Σαραβάκο, Στ.Σταύρου, Χριστιανό, Αβραμόπουλο, Παναγή, Σαμαρά, Ταραντίλη, Σίτυ.

Και οι δυο ομάδες είχαν απο τρείς-τέσσερις ελλείψεις, ενω ο Πανναυπλιακός αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει τρείς-τέσσερις μετεγγραφές.

*Επόμενα φιλικά είναι για τον Πανναυπλιακό με τον Φοίνικα στην Επίδαυρο την Κυριακή και για τον Αργοναύτη με το Λεωνίδιο, επίσης την Κυριακή.