Ένωση Λέρνας: Μετά απο προσπάθειες χρόνων φθάσαμε εδώ- Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί … (ΒΙΝΤΕΟ+ ΦΩΤΟ)

0
1014

Στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Λέρνας στους Μύλους, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη η εκδήλωση της Ένωσης Λέρνας, που περιελάμβανε την επίσημη παρουσίαση της φανέλας, των χορηγών και των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα περίοδο.

 

 

 

Παρέστησαν ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος, ο βουλευτής Γιαννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ.Κρίγγος και επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης.

Ακόμη το δ.σ. της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές, ο συνεργάτης του Χρήστου Λιώση (ο ίδιος έλειπε !) Γιάννης Διάκος.

Τον λόγο πήρε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Κλείδωνας, ο οποίος αφου καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην αίθουσα, είπε μεταξύ άλλων: Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε σήμερα εδώ την δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια, τον βουλευτή, τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, τον χορηγό μας τον κ.Μητσάκο. Έχουμε κάνει μια προσπάθεια χρόνων για να φτάσουμε εδώ, φέτος παρά τις αντίξοες συνθήκες είπαμε να προσπαθήσουμε για μια αξιοπρεπή πορεία.

Θέλουμε ολο το κόσμο κοντά μας, όλο τον δήμο. Είμαστε δυο μικρά χωριά, ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα μας και γι αυτό προχωρήσαμε.Τα παιδιά είναι απο την Αργολίδα, συν κάποιες προσθήκες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασ.Σιδέρης, είπε μεταξύ άλλων: Εύχομαι υγεία και αντοχή στις τσέπες των παραγόντων! Εμείς είμαστε εδώ για το Αργολικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να πάνε οι εκπρόσωποί μας σε όμιλο με γεωγραφικά-οικονομικά κριτήρια.

Ως διοίκηση της Ένωσης 14 μήνες έχουμε παρουσιάσει 4 γήπεδα, συν το Ενωσιακό που προωθούμε. Γιατί αν δεν φτιάξεις γήπεδα και δεν έχεις προπονητές (κάναμε σχολές και θα συνεχίσουμε) δε μπορείς να αναβαθμίσεις το ποδόσφαιρο.

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημ.Καμπόσος, τόνισε: Οι εποχές είναι δύσκολες, εμείς ώς δήμος είμαστε δίπλα σε όλες τις ομάδες. Και η Λέρνα και ο Παναργειακός είναι παιδιά της ίδιας οικογένειας. Ο χρόνςο και η διάρκεια είναι που τρώνε τις διοικήσεις.,

Εχει μεγάλη σημασία ο καθορισμός του ομίλου διότι οι μετακινήσεις είναι και κοστοβόρες και επίπονες.

Ο Δήμος τα τελευταία χρόνια έχει 7 καινούρια γήπεδα, έχει αναμορφώσει τα παλιά, είμαστε σε μια προγραμματική με την Περιφέρεια για άλλα 4.

Ως Δήμος θα παραχωρήσουμε στο κτίριο αυτό, ενα χώρο για γραφείο της ομάδας, ωστε να μην χρειαστεί να δαπανήσει χρήματα για να νοικιάσει κάπου αλλού.

Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός στάθηκε στις προσπάθειες που έγιναν κατα την διάρκεια που ήταν υφυπουργός Αθλητισμού για βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενω ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, αφου ευχήθηκε η ομάδα να ανταπεξέλθει σε μια τόσο δύσκολη εποχή, είπε οτι χαίρεται που βρίσκεται σε μια ομάδα που ουσιαστικά είναι μια παρέα 16 χρόνια.

Ακολούθησε η παρουσίαση της φανέλας και των καρτών διαρκείας.

* Την Κυριακή, η Ενωση Λέρνας θα πάει στην Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιγνίδι τον Παναρκαδικό.