Βγήκε επιθετικά ο Πανναυπλιακός κατά ΔΟΠΠΑΤ

0
722

Μιας και το ζήτημα των ωρών χρήσης του ΔΑΚ Ναυπλίου δεν επιλύεται, η διοίκηση του Πανναυπλιακού προχώρησε σήμερα σε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται σαφώς κατά του ΔΟΠΠΑΤ και της προέδρου του, κατηγορώντας τους ότι προβάλλουν συνεχώς δικαιολογίες για να μην δεχθούν το αίτημά τους για δίκαιη κατανομή ωρών χρήσης του ΔΑΚ.

 

Στο τέλος της ανακοίνωσης δε, σημειώνει οτι θα αντιδράσει δυναμικά.

Η ανακοίνωση:

Με αυτή μας την ανακοίνωση και αφού εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για συνεννόηση, θέλουμε να κάνουμε γνωστή στους φιλάθλους και ταυτόχρονα να καταγγείλουμε την απαράδεκτη, εχθρική, άδικη και κυρίως ασεβή προς την ιστορία του συλλόγου μας συμπεριφορά του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλίου απέναντί μας.

Αρχικά απαίτησαν να τους δώσουμε χρήματα-ποσοστά από τις διαφημιστικές ταμπέλες που έχουμε στο γήπεδο, που αποτελούν το μοναδικό, έστω και μικρό, έσοδο του συλλόγου. Και αυτό για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια, αφού ποτέ άλλοτε δεν είχε απαιτηθεί τέτοιο πράγμα. Παρ’ όλα αυτά το αποδεχτήκαμε, στα πλαίσια μιας ανεκτής συνεργασίας χωρίς προβλήματα.

Αυτό όμως πιθανόν εξελήφθη σαν αδυναμία, με αποτέλεσμα η πολεμική στον σύλλογο να κλιμακωθεί, αφού χωρίς καμία απολύτως αιτία και εντελώς απρόκλητα μας δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τις προπονήσεις προετοιμασίας της ομάδας μας, προφασιζόμενοι δικαιολογίες που είναι για γέλια.

Ξεπερνώντας το ειδικό βάρος και την πανελλήνια αναγνωρισιμότητα του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ έναντι οποιασδήποτε άλλης ομάδας, να τονίσουμε ότι η ομάδα μας ανήλθε στη Α1 Κατηγορία στις 02/08/18 και κατά συνέπεια τότε ζητήσαμε ώρες χρήσεις του γηπέδου. Θα έπρεπε λοιπόν να υπήρχε τουλάχιστον ίση κατανομή των ωρών αυτών, για όσους χρησιμοποιούν το ΔΑΚ. Αντ’ αυτού, ο ΔΟΠΠΑΤ και η πρόεδρος του προσπάθησαν (και προσπαθούν) ουσιαστικά να μη χρησιμοποιήσει το γήπεδο η ομάδα μας, όταν λένε να γίνονται οι προπονήσεις μας, είτε στις 4 το μεσημέρι με 400C, είτε στις 8 το βράδυ, όταν έχει νυχτώσει.
Προφανώς καθοδηγούμενη και κατευθυνόμενη η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Αναστασίου κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να δημιουργήσει εμπόδια και προβλήματα στον σύλλογο μας, επικαλούμενη γραφειοκρατικές δικαιολογίες (πρωτόκολλο, αποφάσεις Δ.Σ. (?) κ.α.) που είναι κυριολεκτικά φαιδρές, δεν υπάρχουν. Έχουν την εντύπωση ότι έτσι θα κάνουν ζημιά στον Πανναυπλιακό.

Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν, δεν έχει προσβάλλει, δεν έχει θίξει, δεν έχει προκαλέσει, δεν έχει μιμηθεί κανέναν, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Έχει σχεδόν 100 χρόνια ιστορία και συνεχή παρουσία στο ποδόσφαιρο και αυτό δεν αλλάζει, ότι και να γίνει. Δε δέχεται όμως επ’ουδενί να του δημιουργούν προβλήματα οι ανύπαρκτοι. Εκεί θα αντιδράσει δυναμικά με κάθε νόμιμο τρόπο, κάτι που ήδη γίνεται. Και στο τέλος θα γίνει ταμείο.

Υ.Γ. 1 Ευτυχώς για κάποιους που η αχαριστία δεν είναι ποινικό αδίκημα. Γλυτώσανε.
Υ.Γ. 2 Είναι νόμος. Πάντα ο τελευταίος γελάει καλύτερα”.