Ανοικτή συζήτηση με τους φιλάθλους αύριο το Δ.Σ. του Παναργειακού

0
468

Σε μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία προχώρησε η διοίκηση του Παναργειακού, η οποία απευθύνει πρόσκληση σε όσους φίλους της ομάδας ενδιαφέρονται να βρεθούν αύριο το βράδυ στα γραφεία της ομάδας και να συζητήσουν.

 

Η ανακοίνωση: Tο Δ.Σ. του Παναργειακού καλεί σε ανοικτή συζήτηση τους φιλάθλους της ομάδας μας την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ. Άργους.

Αφορμή αυτής της κίνησης δόθηκε απο το γεγονός πως υπάρχει ένας αριθμός φιλάθλων που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τα όσα οργανώνονται φέτος και απευθύνεται μεμονωμένα σε μέλη του δ.σ. Κάποιοι απο αυτούς κάνουν και προτάσεις, κυρίως οσο αφορά την συγκρότηση ή επανασύσταση του Συνδέσμου Οπαδών, για πιο οργανωμένη υποστήριξη της ομάδας.

Η διοίκηση λοιπόν αποφάσισε να απευθύνει αυτό το κάλεσμα ώστε να γίνει μια συγκροτημένη συζήτηση, να δώσει απαντήσεις -αν της ζητηθεί- αλλά και να ακούσει ποιες προτάσεις υπάρχουν και ανάλογα να δεί αν μπορεί να τις υλοποιήσει.

Φιλικό και πάλι στο Κουτσοπόδι 

Οσο αφορά τώρα το γήπεδο, το ΔΑΚ Άργους δεν έχει δοθεί ακόμη για χρήση και η ομάδα προπονείται καθημερινά είτε στο γήπεδο Λυρκείας, είτε σε αυτό του Κουτσοποδίου.

Οπότε, αναγκαστικά και το επόμενο φιλικό, το προσεχές Σάββατο 25 του μήνα, με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο, θα γίνει στο Κουτσοπόδι (όπως και το προηγούμενε με την Κόρινθο). Ωρα έναρξης 6μμ.