Στα …κάγκελα ο Πανναυπλιακός με τον ΔΟΠΠΑΤ για τις ώρες χρήσης του ΔΑΚ

0
1277

Πρόβλημα έχει προκύψει με τις ώρες προπόνησης στο ΔΑΚ Ναυπλίου, το οποίο χρησιμοποιούν τόσο ο Πανναυπλιακός, όσο και το Ναύπλιο 2017.

 

Η διαμαρτυρία απο πλευράς Πανναυπλιακού είναι έντονη τις τελευταίες ημέρες και κορυφώνεται, επειδή όπως αναφέρει η διοίκησή του, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού κα Αναστασίου-Σμυρναίου, όσες φορές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της επικαλείται οτι είναι εκτός Ναυπλίου. Και επειδή οι ημέρες περνούν οι άνθρωποι της ομάδας επείγονται να βρεθεί μια λύση, να συνεδριάσει το δ.σ. του Οργανισμού και να κατανείμει καλύτερα τις ώρες.

Η τοποθέτηση του Δήμου στο ζήτημα είναι οτι το Ναύπλιο 2017 κατέθεσε πριν καιρό αίτημα για χρήση του γηπέδου για αγώνες και προπονήσεις και αυτή η απόφαση δεν αλλάζει.

Απο την μεριά του ο Πανναυπλιακός τονίζει οτι δεν είναι δυνατόν να τους λένε να πάνε για προπόνηση στις 4 το μεσημέρι αυτόν τον καιρό ή στις 7.30 το βράδυ.

Σημειώνουν δε, οτι ο Πανναυπλιακός απέκτησε το δικαίωμα να αγωνισθεί στην Α1 στις 2 Αυγούστου, οπότε δεν ήταν δυνατόν να κάνει αίτηση παραχώρησης νωρίτερα-όπως υποστηρίζει ο ΔΟΠΠΑΤ. “Κι επιτέλους, ποιά είναι η ομάδα της πόλης; Δεν είναι ο ιστορικός Πανναυπλιακός;” τονίζουν.

Για το ζήτημα, το μέλος της διοίκησης του Πανναυπλιακού Λάκης Γκανιάς ανέφερε: Δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την πόλη που αντιμετωπίζουν με τόση εμπάθεια την ιστορική ομάδα του Πανναυπλιακού. Δεν ξέρω αν ο δήμαρχος είναι ενήμερος για το θέμα ή η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ ενεργεί με δική της πρωτοβουλία. Οπως και νάχει, καλά θα κάνουν όλοι στο Δήμο να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Το κλίμα δυσαρέσκειας είναι ακόμη πιο έντονο στις τάξεις του προπονητικού τίμ αλλά και των ποδοσφαιριστών, που καλούνται σε “απάνθρωπες” ώρες να προπονηθούν. Περιμένουν δε, την στήριξη του κόσμου, των αληθινών Πανναυπλιακών, στην προσπάθεια που γίνεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αύριο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις απο την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, όπου θα ζητούν άμεση λύση απο τους αρμόδιους του Δήμου.