Νίκησε με 2-0 την Κ-20 του Αστέρα η Ένωση Ερμιονίδας

0
417

Πρώτο φιλικό για την Ενωση Ερμιονίδας αυτό με αντίπαλο την Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή στα βοηθητικά του «Θ .Κολοκοτρώνης». Η Ένωση Ερμιονίδας επικράτησε με σκορ 2-0.

 

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η  Ενωση όταν στο 3΄ο Πούτσι έξω από την περιοχή σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 37’  η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Τριμπόνιας με προσωπική ενέργεια σούταρε , η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Στο 58΄ ο Κορνελάτος απο το κέντρο του γηπέδου , προχώρησε και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το 0-2.

Στο 60΄ ο Θανάσης Στάικος άλλαξε και τους 11 ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας όσους είχε στην διάθεσή του. Από το σημείο αυτό οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν δοκάρια στο 70΄ & 90.

Η Ερμιονίδα ξεκίνησε με τους: Στεφανίδη- Κασαπίδη, Σαμαρά, Τζιέρη, Μπιμπισίδη- Κορνελάτο, Πούτση, Παλαιοπάνο- Τριμπόνια, Μακρίδη, Αρβανιτάκη.

Επίσης χρησιμοποιήθηκαν: Αλευράς, Βιρβίλης, Τρέσα , Γεωργακόπουλος, Σκαρτσίλας, Κάλα, Βασιλέρης, Ρομπόλας, Κόλεφ, Στεργίου και Παύλου.