Α1 Αργολίδας: Φιλική νίκη του Ναύπλιο 2017 επι του Ατρομήτου Παναριτίου

0
760

Ενδιαφέρον φιλικό σήμερα το απόγευμα στο Παναρίτι ανάμεσα στον Ατρόμητο Παναριτίου και το Ναύπλιο 2017, με νικητή τον δεύτερο.

 

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Ατρόμητο και το πρώτο για το Ναύπλιο.

Το γκολ πέτυχε στο 60’ ο Δριμούρας κι ενω στο πρώτο ημίχρονο το Ναύπλιο ξεκίνησε με περισσότερη διάθεση για κατοχή μπάλας και τρέξιμο. Στη συνέχεια βγήκε η κούραση της προετοιμασίας, δυνατότητες για αλλαγές δεν είχε το Ναύπλιο, ο Ατρόμητος ανέβηκε και προσπάθησε να πιέσει, δημιούργησε δυο καλές ευκαιρίες με τον Οψιμούλη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Χάρης Σταυρόπουλος ξεκίνησε με τους Φ.Παπασαράντο- Διαλιάτση, Καραβίδα, Φίλη, Διαμαντή ΙΙ- Π.Παπασαράντο, Β.Φλεβάρη, Σάκουλη- Καλυβά- Δριμούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατζαμίδης πέρασε στη θέση του Καραβίδα, όμως στο 80’ τραυματίσθηκε και ο δεύτερος ξαναπέρασε στο παιγνίδι. Λόγω τραυματισμών δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Μπούκουρης, Μίχος, Διαμαντής Ι., Γερ.Φλεβάρης, Μακαρατζής.

Ο Ατρόμητος είχε τους: Κομπόση- Δ.Μιχαλόπουλος, Θ.Γκολέμη (60’ Προύντζο), Προύντζο (46’ Εμ.Μιχαλόπουλο), Γκρίτζαλη- Λιαγκρή (46’ Σαρακινιώτη), Δανομάρα (70’ Κ.Γκολέμη), Κούρτη (46’ Μπούρη)- Μπόμπο (46’ Μαυρόγιαννη), Β.Χριστόπουλο (46’ Μπαβελής), Τζάς (46’ Οψιμούλης).

Δεν αγωνίσθηκαν οι Αλεξανδρόπουλος, Δαγρές.

*Επόμενο φιλικό για το Ναύπλιο 2017, το προσεχές Σάββατο, στο ΔΑΚ Ναυπλίου με τον Αριστέα Άργους. Ο Ατρόμητος παίζει με τον Αριστείωνα Λυγουριού.