Στην Κόρινθο φιλικό η Ένωση Λέρνας αύριο

0
610

Φιλικό παιγνίδι στην Κόρινθο, δίνει αύριο το απόγευμα η Ένωση Λέρνας με αντίπαλο τον Κόρινθο ’06.

 

Αυτο είναι το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νεοφώτιστης στην Γ’ Εθνική, ομάδα της Αργολίδας, η οποία ακόμη …ψάχνεται. Στην ομάδα εξακολουθούν να δοκιμάζονται οι δυο Βραζιλιάνοι, ενώ σίγουρα θα αποκτηθούν κάποιοι ακόμη ποδοσφαιριστές για να δυναμώσει το ρόστερ.

Όσο για την Κόρινθο 06, για άλλη μια χρονιά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Φέτος έχουν πάει εκεί ο Πάρης Κάπλατζης από τον Αργοναύτη Νέας Κίου και ο Γάλας από τον Ερμή Κιβερίου.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα, στις 9 το βράδυ στην Αθλούπολη, έχει προγραμματισθεί ειδική εκδήλωση. Η ανακοίνωση:

Η Κόρινθος ’06, τιμά τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που στέκονται κοντά της και στηρίζουν την μεγάλη ποιοτική προσπάθεια που κάνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Κυριακή 19 Αυγούστους στις 9 το βράδυ θα τιμηθεί με ειδική πλακέτα ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του περσινού πρωταθλήματος αλλά και τις σεζόν 2018-19 που ξεκινά. Ο ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Πιτσάκης κ.Παναγιώτης Πιτσάκης θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο.
Ειδικές βραβεία θα δοθούν σε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου καθώς και οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες της Κορίνθου.
Δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που στέκονται κοντά μας και επενδύουν στην Κόρινθο ’06. Στον αγώνα για αναβάθμιση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου δεν είμαστε μόνοι μας. Είναι κοντά μας το υγιές Κορινθιακό πδόσφαιρο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Ο Πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ