Σήμερα η συναυλία της Ένωσης Ερμιονίδας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

0
504

Σήμερα το βράδυ γίνεται η συναυλία που διοργανώνει η Ένωση Ερμιονίδας, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas  και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

 

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί: Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα,  ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται στα καταστήματα :

Φούρνος Καραγιάννης,
Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Κρανίδι ,
Casa Dei στην Ερμιόνη ,
στο Αργος κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ και Cafe Εν Λευκό( Βασιλέως Γεωργίου Β 3 δίπλα στην Εκκλησία του Αγ.Πέτρου) ,
και για την περιοχή του Ναυπλίου στο Αλεύρι Και Ζάχαρη (Σιδ. Μεραρχίας 26).
Η προπώληση στα συγκεκριμένα καταστήματα θα είναι μέχρι το Σάββατο στις 6 το απόγευμα. Μετά όσοι επιθυμούν τα εισιτήρια θα τίθενται από τα γκισέ που βρίσκονται στο γήπεδο της Ερμιόνης.
Η τιμή στην προπώληση είναι 10 ευρώ, στο ταμείο 12. Εναρξη στις 9.30μμ.
Ευχαριστήριο

Τις ευχαριστίες της προς τον Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης, τα αδέλφια Κουτούβαλη, την ΔΕΗ, το Λιμενικό Ερμιόνης και το Αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, εξέφρασε η Ενωση Ερμιονίδας με δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα το πρωί.

“Η Ένωση Ερμιονίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης για την πολύτιμη βοήθειά του για την παραχώρηση και τοποθέτηση του εξοπλισμού για την πραγματοποίηση της σημερινής συναυλίας στο γήπεδο της Ερμιόνης με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη .
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια Δαμιανό και Κώστα Κουτούβαλη, την Δ.Ε.Η Κρανιδίου, το Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης και το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας για την πολύτιμη βοήθειά τους.”