ΕΠΟ: Μέχρι σήμερα δηλώνουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική οι δευτεραθλητές των ΕΠΣ

0
488

Έως την προηγούμενη Δευτέρα 13 Αυγούστου έπρεπε οι ομάδες που είχαν το δικαίωμα, να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Ανάμεσα σε αυτές που δεν το έκαναν ήταν ο πρωταθλητής Αρκαδίας Πανθυρεατικός.

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, μέχρι σήμερα έχει το δικαίωνα να δηλώσει συμμετοχή ο δευτεραθλητής, που είναι ο Ερμής Μελιγούς κι αν δεν το κάνει, τότε μέχρι την Πέμπτη 23 του μήνα έχει δικαίωμα να δηλώσει ο τρίτος της βαθμολογίας ΑΕΚ Τρίπολης.

Η σχετική προκήρυξη της ΕΠΟ αναφέρει:

Άρθρο 3. Δήλωση Συμμετοχής / Έναρξη

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε οκτώ (8) ομίλους. Σε κάθε περίπτωση κατά την οποία τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχή στην εν λόγω κατηγορία δεν λάβουν μέρος ή προκύψει μικρότερος αριθμός σωματείων από τον αναμενόμενο, η Ε.Π.Ο. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον αριθμό των ομίλων.

Τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο., έως την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:00, Δήλωση Συμμετοχής (πρωτότυπη) σε ειδικό έντυπο, που θα γίνει γνωστό στις ομάδες, μέσω δημοσιοποίησης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Η Δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παράβολο των πεντακοσίων (500) ευρώ.

Στην περίπτωση που το σωματείο – πρωταθλητής δεν δηλώσει συμμετοχή στην ανωτέρω ημερομηνία, τότε το δεύτερο σωματείο στην βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να τον αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει Δήλωση Συμμετοχής έως την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 15:00.

Εάν και το δεύτερο σωματείο δεν δηλώσει συμμετοχή στην ανωτέρω ημερομηνία, τότε το τρίτο σωματείο στην βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει Δήλωση Συμμετοχής έως την Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 15:00.

 

Να σημειώσουμε εδω πως ούτε ο Ερμής Μελιγούς, ούτε η ΑΕΚ έχουν εκδηλώσει πρόθεση συμμετοχής. Ο δε Ερμής έχει αποκτήσει μόνο τον Βασίλη Κατσίρη και τον Ράλλιο, ενω η ΑΕΚ έχει κάνει περισσότερες κινήσεις για το τοπικό αφου έχει αποκτήσει απο την Ενωση Λέρνας τους Κολιόπουλο, Φ.Σαλαπάτα, Αρδάμη και τους Δήμο, Κοκκινάκο.