Α2 Αργολίδας: Με την ίδια συνταγή ο Κεραυνός Ιρίων

0
883

Με την ίδια κατά βάση ομάδα με την περσινή, θα μπει στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 ο Κεραυνός Ιρίων, αφού έμειναν όλοι οι παίκτες και προστέθηκε σε αυτούς ο Δημ.Ρούμπος (προερχόμενος από την Προσύμνη).

 

Ο Γιάννης Δρούζας θα έχει στην διάθεσή του φέτος τους: Χρ.Καρβουνιάτη, Ανδρέα Ρεβύθη, Κ.Τσακάλη, Γ.Σέρφα, Κ.Δωρή, Χρ.Λαχανά, Μάριο Δρούζα, Κ.Στεφανόπουλο, Στ.Αναγνωστόπουλο, Θ.Λιαγκριδώνη, Π.Πασπαλιάρη, Κράλεφ. Ενώ θα υπάρξουν ακόμη στην πορεία κάποιες προσθήκες.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα θα μπορούσε να αγωνισθεί και στην Α1 φέτος, αλλά η διοίκηση αποφάσισε πως στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας τέτοιας οικονομικής επιβάρυνσης, από την στιγμή μάλιστα που δεν διαθέτει γήπεδο με χλοοτάπητα στο χωριό.

Λαχειοφόρος

Η διοίκηση του Κεραυνού σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει επιπλέον έσοδα ξεκίνησε μεγάλη λαχειοφόρο αγορά μοιράζοντας στους τυχερούς σημαντικά δώρα.

Η διάθεση των λαχνών,  γίνεται από στελέχη της dιοίκησης και συνεργάτες. “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! “ τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του Κεραυνού.