Α1 Αργολίδας: “Στόχος του Πανναυπλιακού να τον πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω”

0
1008

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανναυπλιακός, ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 Αργολίδας και παρότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για την Α2, υπάρχει ενθουσιασμός, διάθεση και πίστη πως κάτι καλό θα βγεί από την όλη προσπάθεια.

 

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Βασίλη Λάσκαρη, που μαζί με τον Βασίλη Μπάρδη ανέλαβαν την ομάδα:

Τη Δευτέρα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, μια νέα πρόκληση για εμάς, ένα νέο ξεκίνημα ποδοσφαιρικά, από ένα νέο πόστο αυτό του προπονητή ! Στη μεγάλη μας αγάπη τον Πανναυπλιακό! Σε αυτή την ομάδα που παρακολουθούσαμε από μικροί και θαυμάζαμε μεγάλους ποδοσφαιριστές να τιμούν τη φανέλα όπως ο Καραβίδας, ο Χορμής, Νεφρός, Φρισύρας, Κούτρης, Σταυρόπουλος, Ράπτης και πολλοί άλλοι.

Αγωνιστήκαμε και εμείς, με επιτυχία ή όχι δεν έχει σημασία!Αποφασίσαμε να αναλάβουμε ξέρωντας τη παραμικρή δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο σύλλογος. Δε φοβόμαστε! Εχουμε μάθει στα δύσκολα γιατί αυτά έχουμε αντιμετωπίσει σαν ποδοσφαιριστές. Βάλαμε στοίχημα με τους εαυτούς μας να τα καταφέρουμε! Στόχος; Να πάμε την ομάδα ενα σκαλοπάτι παραπάνω.

Επειδή ο λαός μας λέει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια καλούμε το κόσμο του Ναυπλίου να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια και περισσότερο τους ποδοσφαιριστές με κάθε τρόπο! Κάθε πικρόβουλο σχόλιο ή κριτική που αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά που ίσως κάποιοι κάνουν, να αφορά εμάς και μόνο και όχι τους ποδοσφαιριστές γιατι εμείς θα είμαστε η ασπίδα τους! Εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι για ότι αρνητικό!
Ο Πανναυπλιακός ανήκει στο κόσμο του και σε κανέναν άλλον! Στηρίξτε τη προσπάθεια που γίνετε και στο τέλος θα δείτε αποτελέσματα που δε θα τα πιστεύετε!

Χορηγία

“Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team του Πανναυπλιακού-Ηρακλή θέλει να ευχαριστήσει το κατάστημα Βoutique και τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Ηλιόπουλο (ΑΡΑΠΑΚΟΣ) για την βοήθεια που προσφέρει στη ομάδα μας και συγκεκριμένα αναλαμβάνει τη σίτιση των ποδοσφαιριστών πριν από κάθε παιχνίδι καθώς και μέρος αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας!

Τέτοιες κινήσεις μας δυναμώνουν και μας δίνουν το έναυσμα να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον Πανναυπλιακό μας ένα επίπεδο παραπάνω!”