Α1 Αργολίδας: Με πολλούς ντόπιους ξεκίνησε η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας

0
513

Εδώ και μια εβδομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική χρονιά η Κορωνίδα Κοιλάδας, υπό τις οδηγίες του Θανάση Τσιρόπουλου.

 

Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν και καλωσόρισαν τους παίκτες ο πρόεδρος Δημήτρης Τσιρτσίκος, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Ηλιού καθώς και μέλη του Δ.Σ.

Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Τσιρόπουλος  είχε έναν σύντομο διάλογο με τους ποδοσφαιριστές του αναλύοντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας και γενικότερα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-2019.

Η διοίκηση έχει ανακοινώσει την μεταγραφή του τερματοφύλακα Κώστα Μουράτη από την Μπουμπουλίνα Σπετσών, έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους οι δύο αρχηγοί Παναγιώτης Μέγας και Γιάννης Γιαννακόπουλος , ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αργύρης Σχοινάς, οι Φάνης Παππασταύρου, Δημήτρης Κουτσαύτης, Daniel Abdourahmane, Γιάννης Οψιμούλης.

Επέστρεψαν στην ομάδα τα αδέρφια Σταύρος και Κώστας Μπάζος, ο Αντώνης Στάπας, ο Ηρακλής Τσούνης.

Τελευταία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες αφορούσε τον 28χρόνο δεξιό μπακ Γιάννη Λάμπρου (πρόκειται για την επιστροφή ενός παιδιού –βασικού συντελεστή της ομάδας στην πορεία της στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας το 2015).