“Φιλική” νίκη πέτυχε η Ένωση Λέρνας, στο πρώτο της παιγνίδι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παναριτίου.
Το νικητήριο γκολ πέτυχε λίγο πριν την λήξη ένας από τους δυο υπό δοκιμή Βραζιλιάνους.
Έγινε έα ενδιαφέρον παιγνίδι και σίγουρα βοήθησε την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα, να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα. Σίγουρα η εικόνα ήταν προβληματική , σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, στην παραγωγή παιγνιδιού και οι πληροφορίες είναι ότι θα επιταχυνθούν κινήσεις ενίσχυσης.
Είχαμε ένα ισορροπημένο παιγνίδι στο α’ ημίχρονο, με τον Ατρόμητο πολύ καλό ανασταλτικά και τη Λέρνα να δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων. Ο φιλοξενούμενος είχε δυο καλές στιγμές με τον Οψιμούλη, σε σουτ που απέκρουσε ο Κατσιαούνης.
Στο β’ ημίχρονο, ο Ατρομητος είχε δυο ευκαιρίες, με πιο κλασική του Μιχαλόπουλου. Ο Κομπόσης από το 65’ μέχρι το 80’ κράτησε το μηδέν σε 3 τετ α τετ. Στο 90’ ο Σαρακινιώτης δεν μπόρεσε να διώξει, το εκμεταλλεύθηκε ο ένας Βραζιλιάνος υπό δοκιμή.
Ο Χρήστος Λιώσης χρησιμοποίησε τον Κατσαούνη κάτω απο τα δοκάρια, πλάγια μπακ Κρεμύδα, Πίτρη, κεντρικούς αμυντικούς Σελλή, Κάπλατζη, στο κέντρο Φλεβάρη, Αρσενίδη, Τριανταφύλλου, στα πλάγια της επίθεσης Κόφι, υπο δοκιμή Βραζιλιάνος και στην κορυφή τον Παπουτσή.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας ο Αργυράκος, κάτω απο τα δοκάρια ο Κασκαντάμης, δεξί μπακ ο Κλειούφης και τέλος, ο Γκανάς. Υπήρχαν 3 τραυματίες που δεν χρησιμοποιήθηκαν προληπτικά.
Ατρόμητος: Κομπόσης, Μιχαλόπουλος Δ. (85′ Γκολέμης Δαμ.), Μπαβελής (46′ Παπαμάρκου), Προύντζος (80′ Χρονης), Μιχαλοπουλος Μ.- Σαρακινιώτης, Λιαγκρής (46’ Κούρτης), Δανομάρας (77’ Γκολέμης Θ.)- Μπούρης(46′ Χριστόπουλος), Οψιμουλης (60′ Μπούρης), Μαυρόγιαννης (46′ Γκρίτζαλης). Ελεπιψαν οι Σάκης Γκολέμης, Αλεξανδρόπουλος, Δαγρές.