Η Ένωση Ερμιονίδας στην αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

0
478

Η Ένωση Ερμιονίδας θα είναι εκπρόσωπος της Αργολίδας, στην αυριανή κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος- με τη νέα του μορφή, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

 

Φέτος η ΕΠΟ έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής και σε ερασιτεχνικές ομάδες. Στην κλήρωση της 1ης φάσης θα πάρουν μέρος 53 ομάδες και μία εξ αυτών θα περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Οι υπόλοιπες 52 θα δημιουργήσουν 26 ζευγάρια, που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε μονούς αγώνες.

Η αρχική απόφαση της ΕΠΟ ήταν: εφόσον οι κυπελλούχοι των Ενώσεων δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στην β’ φάση και συμμετείχαν σε αυτή οι φιναλίστ, τότε οι τελευταίοι θα έμπαιναν στην αυριανή κληρωτίδα. Στην περίπτωση της Αργολίδας, ο Αργοναύτης , λόγω των διοικητικών προβλημάτων που είχε, δεν δήλωσε συμμετοχή, οπότε δόθηκε η δυνατότητα στην Ενωση Ερμιονίδας να δηλώσει συμμετοχή- όπως και τελικά έγινε.

Οπότε, αύριο το μεσημέρι η Ένωση Ερμιονίδας θα εκξπροσωπήσει την Αργολίδα στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας της 26ης του μηνα για τον θεσμό αυτό, θα είναι το δεύτερο παιγνίδι για την Ενωση, αφου στις 19 έχει προγραμματισθεί φιλικό με την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης.