Α1 Αργολίδας: Σήμερα το απόγευμα η πρώτη του Αργοναύτη

0
634
Αργοναύτη Νέας Κίου

Σήμερα το απόγευμα, στις 6, έχει ορισθεί η πρώτη συγκέντρωση και αγιασμός για την νεα αγωνιστική περίοδο, στον Αργοναύτη Νέας Κίου.

 

Με αυτή τη συγκέντρωση σηματοδοτείται μια νεα εποχή για τον Αργοναύτη, που ξεκινάει στηριζόμενος σχεδόν αποκλειστικά σε προπονητικό  τιμ και ποδοσφαιριστές απο την Κίο.

Ο Τάκης Κάπλατζης και ο βοηθός του Ανδρέας Καραγεώργος θα στηριχθούν σε αυτούς που συνεχίζουν στην ομάδα: Κλεισιάρης, Γατσάκος, Θ.Ευσταθίου, Βασιλειάδης, Κουριώτης, Γκούλα, Τσάμης, Χαϊμάνης, Μανέτας. Στους παραπάνω προστίθενται 5-6 μικροί απο τον ΑΟ Κίου και οι δυο μετεγγραφές που είναι ο Δημ.Κόλλιας απο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και ο Κασκαφέτος απο τον ΑΟΚ.

Απο κει και μετά, προοδευτικά αναμένεται να προστεθούν στο ρόστερ 5-6 ακόμη έμπειροι ποδοσφαιριστές, ανάλογα με τις ανάγκες, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει μια αξιοπρεπή θέση στη βαθμολογία.

Να θυμίσουμε οτι αύριο Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδας, την Κυριακή 26 Αυγούστου θα γίνουν μονοί αγώνες και για την Αργολίδα στην κληρωτίδα θα μπεί όχι η Ένωση Ερμιονίδας, αλλά ο φιναλιστ Αργοναύτης Νέας Κίου, που δήλωσε συμμετοχή στην β’ φάση.