Γ’ Εθνική: Βρήκε τον σέντερ φορ που έψαχνε ο Παναργειακός

0
724

Κατέληξε στην θέση του σέντερ φορ που έψαχνε εδώ και καιρό ο Παναργειακός, ώστε ουσιαστικά να κλείσει το ρόστερ του- τουλάχιστον προν στιγμήν. Πρόκειται για τον πανύψηλο Πολωνό Καμίλ Κρό, ο οποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες της κατηγορίας.

 

 

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό ποδοσφαιριστή
Κamil Krol (Kαμίλ Κρόλ ) γεννηθείς στις 20 Ιουνίου 1987.
Ο Κρόλ είναι ένας έμπειρος επιθετικός, με πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις τόσο στη χώρα του, όσο και από την Ελληνική πραγματικότητα, έχει ύψος 1.93 και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο Νέστο Χρυσούπολης (Γ΄εθνική). Ξεκίνησε στην Γκόρνικ Ζάμπρε (29 συμ), πέρασε από την Ιταλική Μπρέσια (5 συμ), την Πολωνική Μότορ Λουμπίν (27 συμ, 5 γκολ) και στην Ελληνική του καριέρα έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Δόξας Κρανούλας (28 συμ., 5 γκολ), Βύζαντα Μεγάρων (22 συμ., 5 γκολ), Ελευσίνα (7 συμ., 5γκολ)  ,Ζάκυνθος (50 συμ., 7 γκολ), Χαλκίδα και Νέστο Χρυσούπολης. Επίσης έχει αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας under 20.
Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν”.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά είτε στο ΔΑΚ Άργους είτε στο γήπεδο Λυρκείας.

Να σημειώσουμε ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η απόκτηση των Αρκάδων Κυριακόπουλου, Μπούτα, Καδά, ενώ αποχώρησε προ ημερών ο τρίτος τερματοφύλακας Καλαλάς (για τον Ερμή Κιβερίου).