Α1 Αργολίδας: Επέστρεψαν 6 Κιβεριώτες στον Ερμή

0
405

Μετά την ανακοίνωση “πρωτοκλασάτων” ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν μέχρι στιγμής την ομάδα, η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου συνεχίζει τις κινήσεις της, ενσωματώνοντας έξι Κιβεριώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Αργολίδα 2000.

 

Η σχετική ανακοίνωση: Ο Ερμής Κιβερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα μας έξι Κιβεριωτών ποδοσφαιριστών που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν με την ομάδα της Αργολίδας 2000.

Συγκεκρίμενα είναι οι:

Γιώργος Τσιούλος (έτος γεν. 2000, αμυντικός)
Χρήστος Κούγιας (1998, μέσος)
Μπάμπης Λάϊος ( 1992, μέσοεπιθετικός)
Παναγιώτης Τσιούλος (1995, τερματοφύλακας)
Γιάννης Καρκαλάτος (2003, επιθετικός)
Δημήτρης Τσακίρης (2000, μέσος).

 

 

 

Η Διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει το σωματείο της Αργολίδας 2000 και προσωπικά τον πρόεδρο Γιάννη Μαντζούνη για την άριστη συνεργασία στην ολοκλήρωση των συγκεκριμένων μετακινήσεων. Θερμές ευχαριστίες και στον προπονητή Σταύρο Αλεξίου για την προσφορά του στην αξιοποίηση και βελτίωση των ποδοσφαιριστών αυτών, που ευελπιστούμε να αποτελέσουν τον κορμό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Καλοσωρίζουμε τους νέους παίκτες στην φυσική ποδοσφαιρική τους οικογένεια και ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

 

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει προετοιμασία από την Δευτέρα και ήδη το ρόστερ της απαρτίζεται από τους: Καλαλά, Γιάννο, Μίλη, Ζίου, Νέζο, Τσιούλο, Αντωνιάδη, Ταμπούρη, Γκικόπουλο, Γ.Νικολίτσα, Κουτσοδήμο, Μουζακιώτη, Βαρβουλέτο.